Aktualno OG sada Ogulin

Tomislav Lipošćak HDZ-ov kandidat za gradonačelnika?

Bliže se lokalni izbori i stranački kandidati su u mnogim gradovima već poznati.

U Ogulinu je svoju kandidaturu za  gradonačelnika, još u studenom, istakao SDP-ov Dalibor Domitrović.

“Želimo drugi mandat, želimo dovršiti započeto. Kad smo preuzeli vlast od HDZ-a pred tri i po godine, proračun je iznosio 40 milijuna kuna, a za sljedeću godinu planiran je u iznosu većem od 100 milijuna kuna. To je dva i po puta više. Iako smo prošli razne prirodne nepogode, političku krizu i sad se borimo s koronom, projekte nismo zaustavili. Vrijedni su stotinu milijuna kuna. Poduzetnička zona je popunjena, idemo na proširenje, a broj zaposlenih veći je za 250 u odnosu na 2017. Smanjili smo prirez, vodimo brigu o djeci i mladima, ali i o našim umirovljenicima”- izjavio je tada Domitrović.

Kako OGportal neslužbeno doznaje, u “borbu” s Domitrovićem će HDZ-ov kandidat Tomislav Lipošćak. Navodno je sinoć održana sjednica Gradskog odbora HDZ-a, na kojoj je donesena takva odluka.  Je li informacija točna saznat ćemo kad dobijemo i službeni odgovor na naše pitanje, koje smo proslijedili Gradskom odboru HDZ-a.

Nije nam poznato hoće li biti još stranačkih, ili nezavisnih kandidata, ali vjerujemo da ćemo sve ubrzo doznati, jer kampanja tek što nije počela.