Aktualno Županija

Smrtno stradao prilikom prevrtanja traktora

U protekla 24 sata na području Policijske uprave karlovačke evidentirano je šest kaznenih djela i dvije prometne nesreće s materijalnom štetom. Od događaja izdvajamo sljedeće:

Provala u kuću na području Vojnića
Nepoznati počinitelj je 18. veljače provalio u kuću 60-godišnjakinje na području Vojnića i otuđio novac. Policija provodi kriminalističko istraživanje.

Prevrtanje traktora
Jučer u poslijepodnevnim satima u mjestu Gornji Velemerić, općina Barilović, 78- godišnjak je upravljao traktorom i kretao se zemljanim putem kroz vinograd kojom prilikom je iz neutvrđenog razloga došlo do prevrtanja traktora i smrtnog stradavanja vozača. Slijedi izvješće nadležnom državnom odvjetništvu.

Provala u bankomat u Karlovcu
Noćas iza 3 sata zaprimljena je dojava o uključivanju alarma na bankomatu u sklopu trgovačkog centra u gradskoj četvrti Dubovac u Karlovcu. Izlaskom na mjesto događaj policijski službenici uočili su da je u bankomat provaljeno te se na mjestu događaja provodi očevid radi utvrđivanja svih okolnosti nastanka ovog događaja. (foto:ilustracija)

Posljednje objavljeno

Odlični rezultati učenika na Festivalu matematike

OgPortal

Odobrena sredstva za projekt “Odrastimo sretni”

OgPortal

Zbog radova nova regulacija prometa na Baniji iduća tri mjeseca: Zatvoren dio Vrazove, smiju stanari, hitne službe i izvođač radova

OgPortal

Prekid vatre u Afganistanu: Ubijeno najmanje 11 civila

OgPortal

Novi mobilni rendgen za vozila na Bajakovu

OgPortal

Za Ogulinski festival bajke dobivena potpora od 100 tisuća kuna

OgPortal