Aktualno OG sada Ogulin

U današnjoj emisiji “Škola na trećem” predstavit će se i Ivanina kuća bajke!

Ivana i učiteljica 3

“Škola na trećem”  jedan je od pozitivnih projekata proizašlih iz teške situacije koja nas je zatekla prošle godine i s kojom se još uvijek i borimo. Riječ je o programu kojim je Ministarstvo znanosti i obrazovanja Republike Hrvatske u suradnji s Hrvatskom radiotelevizijom osiguralo praćenje nastave za učenike nižih razreda osnovne škole, u slučaju nemogućnosti redovnog praćenja nastave zbog epidemioloških razloga.
Stoga se svakog radnog dana na trećem programu HRT-a u vremenu od 8 do 12 sati emitiraju nastavni sadržaji za učenike od prvog do četvrtog razreda osnovne škole. Sam nastavni sadržaj pripremaju stručnjaci i učitelji koje angažira Ministarstvo znanosti i obrazovanja, a na njihov poziv u današnjoj emisiji predstavit će se i Ivanina kuća bajke!

Naime danas, 22. veljače 2021. godine, za učenike četvrtih razreda emitirat će se posebno bajkovit nastavni sat hrvatskog jezika. Što su pripremile TV učiteljica i Sanja Kolić Di Brita u ulozi Ivane, možete pogledati u 11 sati. Repriza emisije za četvrte razrede emitirat će se danas u 17 sati, a bit će dostupna i putem aplikacije HRTi.

Facebook Comments

Posljednje objavljeno

U Hrvatskoj 658 novih slučajeva zaraze, preminulo 15 ljudi

OgPortal

U županiji ukupno 30 novih slučajeva

OgPortal

Obilazak gradilišta buduće mrtvačnice u Drežnici

OgPortal

Na državnom natjecanju mladih tehničara boje Karlovačke županije branit će 12 učenika – današnje nagrade šalju kolegama u Sisačko-moslavačku

OgPortal

Hrvatska nezaustavljivo tone prema dnu: u posljednjih nekoliko godina prestigle su nas i one zemlje od kojih smo tradicionalno bili bogatiji, a sada su od nas siromašnije samo najnerazvijenije regije EU-a

OgPortal

Rusi tvrde da do lipnja mogu osigurati pedeset milijuna doza cjepiva za Europu

OgPortal