Aktualno OG sada Ogulin

U današnjoj emisiji “Škola na trećem” predstavit će se i Ivanina kuća bajke!

“Škola na trećem”  jedan je od pozitivnih projekata proizašlih iz teške situacije koja nas je zatekla prošle godine i s kojom se još uvijek i borimo. Riječ je o programu kojim je Ministarstvo znanosti i obrazovanja Republike Hrvatske u suradnji s Hrvatskom radiotelevizijom osiguralo praćenje nastave za učenike nižih razreda osnovne škole, u slučaju nemogućnosti redovnog praćenja nastave zbog epidemioloških razloga.
Stoga se svakog radnog dana na trećem programu HRT-a u vremenu od 8 do 12 sati emitiraju nastavni sadržaji za učenike od prvog do četvrtog razreda osnovne škole. Sam nastavni sadržaj pripremaju stručnjaci i učitelji koje angažira Ministarstvo znanosti i obrazovanja, a na njihov poziv u današnjoj emisiji predstavit će se i Ivanina kuća bajke!

Naime danas, 22. veljače 2021. godine, za učenike četvrtih razreda emitirat će se posebno bajkovit nastavni sat hrvatskog jezika. Što su pripremile TV učiteljica i Sanja Kolić Di Brita u ulozi Ivane, možete pogledati u 11 sati. Repriza emisije za četvrte razrede emitirat će se danas u 17 sati, a bit će dostupna i putem aplikacije HRTi.

Posljednje objavljeno

Odlični rezultati učenika na Festivalu matematike

OgPortal

Odobrena sredstva za projekt “Odrastimo sretni”

OgPortal

Zbog radova nova regulacija prometa na Baniji iduća tri mjeseca: Zatvoren dio Vrazove, smiju stanari, hitne službe i izvođač radova

OgPortal

Prekid vatre u Afganistanu: Ubijeno najmanje 11 civila

OgPortal

Novi mobilni rendgen za vozila na Bajakovu

OgPortal

Za Ogulinski festival bajke dobivena potpora od 100 tisuća kuna

OgPortal