Aktualno OG sada Ogulin

Uručeni pokloni mališanima za sudjelovanje u nagradnoj igri

IMG-1d8b76df961ab629a1c41ffa08b87c51-V

U prostorijama Vijeća srpske nacionalne manjine grada Ogulin organiziran je prijam za djecu koja su se odazvala na nagradni natječaj, koji je povodom novogodišnjih i božićnih praznika organiziralo Vijeće srpske nacionalne manjine grada Ogulina i Srpsko kulturno društvo Prosvjeta, Pododbor Ogulin. Uz predsjednika Vijeća Ranka Višnića i predsjednice ogulinskog pododbora SKD Prosvjete Dušanke Jančić Mendeš, na prijamu je bio i zamjenik gradonačelnika Ogulina Neven Ivošević.

S obzirom da nije bilo moguće izabrati najljepše crteže, organizacijski odbor je odlučio da će nagraditi sve koji su sudjelovali na ovom natječaju, te su svoj djeci uručeni prigodni paketi, ili su dostavljeni na njihove adrese. Predsjednica SKD Prosvjete u Ogulinu Dušanka Jančić Mendeš u kratkom obraćanju zahvalila se  djeci na prijavi na nagradni natječaj, te je pozvala djecu da prate facebook stranicu SKD Prosvjete, Pododbora Ogulin i medije, jer će već povodom Uskrsa biti organiziran sličan natječaj za djecu. Pokloni su izmamili sreću na dječja lica, a to je bio i cilj ovoga nagradnog natječaja.

Poslanim radovima dokazano je da na području Ogulina ima nadarene djece, na što svi moramo biti ponosni, istaknuo je zamjenik gradonačelnika Neven Ivošević.

Facebook Comments

Posljednje objavljeno

Vatrogasci intervenirali sedam puta

OgPortal

Rizik od hospitalizacije 64 posto veći kod britanske varijante koronavirusa

OgPortal

Koje će mjere Vlada na sjednici popustiti?

OgPortal

Facebook daje medijima milijardu dolara i žali zbog blokade vijesti u Australiji

OgPortal

Od doniranih 100 milijuna kn, Vlada će samo 40% dati za obnovu kuća, evo gdje ide ostatak

OgPortal

HNS u Karlovačkoj županiji okuplja široku koaliciju, nositelj liste poznato ime izvan politike, Spudić: Možda budemo i ključni za većinu u Županijskoj skupštini

OgPortal