Aktualno OG sada Ogulin

Uručeni pokloni mališanima za sudjelovanje u nagradnoj igri

U prostorijama Vijeća srpske nacionalne manjine grada Ogulin organiziran je prijam za djecu koja su se odazvala na nagradni natječaj, koji je povodom novogodišnjih i božićnih praznika organiziralo Vijeće srpske nacionalne manjine grada Ogulina i Srpsko kulturno društvo Prosvjeta, Pododbor Ogulin. Uz predsjednika Vijeća Ranka Višnića i predsjednice ogulinskog pododbora SKD Prosvjete Dušanke Jančić Mendeš, na prijamu je bio i zamjenik gradonačelnika Ogulina Neven Ivošević.

S obzirom da nije bilo moguće izabrati najljepše crteže, organizacijski odbor je odlučio da će nagraditi sve koji su sudjelovali na ovom natječaju, te su svoj djeci uručeni prigodni paketi, ili su dostavljeni na njihove adrese. Predsjednica SKD Prosvjete u Ogulinu Dušanka Jančić Mendeš u kratkom obraćanju zahvalila se  djeci na prijavi na nagradni natječaj, te je pozvala djecu da prate facebook stranicu SKD Prosvjete, Pododbora Ogulin i medije, jer će već povodom Uskrsa biti organiziran sličan natječaj za djecu. Pokloni su izmamili sreću na dječja lica, a to je bio i cilj ovoga nagradnog natječaja.

Poslanim radovima dokazano je da na području Ogulina ima nadarene djece, na što svi moramo biti ponosni, istaknuo je zamjenik gradonačelnika Neven Ivošević.

Posljednje objavljeno

Najmanje 11 mrtvih u pucnjavi u školi u ruskom Kazanju

OgPortal

U Ogulinu troje novooboljelih

OgPortal

Stigle službene brojke Nacionalnog stožera: Ovo je najveći pad novozaraženih u trećem valu!

OgPortal

Mario Zovak podnio ostavku na mjesto v.d. ravnatelja KBC-a Sestre milosrdnice!

OgPortal

Utorkom iz muzejskog arhiva – Otvorenje Alpinističke zbirke

OgPortal

Dujmići i Sabljak selo bez vode

OgPortal