Aktualno Županija

Oštećenje zgrade obrazovne ustanove u Plaškom

grb policija ist

U protekla 24 sata na području Policijske uprave karlovačke evidentirano je pet kaznenih djela i jedna prometna nesreća s materijalnom štetom. Od navedenog izdvajamo sljedeće:

Iz trgovine u Karlovcu otuđen novac
U razdoblju od 20. do 21. veljače nepoznati počinitelj je iz trgovine u gradskoj četvrti Rakovac u Karlovcu otuđio novac. Policija provodi kriminalističko istraživanje.

Oštećenje zgrade obrazovne ustanove
Nepoznati počinitelj je u razdoblju od 1. do 21. veljače podesnim predmetom oštetio fasadu, krovište i žljebove na obrazovnoj ustanovi u Plaškom. Materijalna šteta je veća od 19.000 kuna.

Smrtno stradala prilikom spaljivanja korova
Jučer, u mjestu Mali Vuković na području Slunja, prilikom spaljivanja korova i niskog raslinja na polju smrtno je stradala 84-godišnjakinja. Naime, do širenja požara najvjerojatnije je došlo zbog vremenskih uvjeta, odnosno jakog vjetra. Nadležnom državnom odvjetništvu bit će dostavljeno izvješće o ovom događaju.

Facebook Comments

Posljednje objavljeno

U Hrvatskoj 658 novih slučajeva zaraze, preminulo 15 ljudi

OgPortal

U županiji ukupno 30 novih slučajeva

OgPortal

Obilazak gradilišta buduće mrtvačnice u Drežnici

OgPortal

Na državnom natjecanju mladih tehničara boje Karlovačke županije branit će 12 učenika – današnje nagrade šalju kolegama u Sisačko-moslavačku

OgPortal

Hrvatska nezaustavljivo tone prema dnu: u posljednjih nekoliko godina prestigle su nas i one zemlje od kojih smo tradicionalno bili bogatiji, a sada su od nas siromašnije samo najnerazvijenije regije EU-a

OgPortal

Rusi tvrde da do lipnja mogu osigurati pedeset milijuna doza cjepiva za Europu

OgPortal