Aktualno Magazin Zabava

Pomozite Maji: Suzila sam izbor imena za sina na tri, dajte ideje

maja šuput

Mnogi pratitelji su se ubrzo oglasili u komentarima i počeli pisati muška imena ne bi li pomogli Maji u odabiru. Tako su se na listi našli Noel, Nikolas, Antonio, Dante, Samuel,Ryan…
Odbrojavanje polako počinje, a pjevačica Maja Šuput Tatarinov (41) sve je uzbuđenija zbog dolaska prinove u obitelj. Ona i suprug Nenad Tatarinov (37) u ožujku bi trebali dobiti sinčića, a Maja je već ranije pričala o imenima za bebu.
Maja je za In Magazin ranije otkrila kako će se u svakom slučaju odlučiti za strano ime, no još nije znala koje. Sada se oglasila na Instagramu i napisala kako je suzila izbor imena.

  • Napredujemo. Suzila sam izbor imena na svega tri. Zapisala sam ih u svoj Majushka dnevnik i zaključala da mi ih nitko ne pročita – napisala je Šuput i poručila svojim obožavateljima neka ‘pucaju’ svoje prijedloge.
    Mnogi su se ubrzo oglasili u komentarima i počeli pisati muška imena ne bi li pomogli Maji u odabiru. Tako su se na listi našli Noel, Nikolas, Antonio, Dante, Samuel, Ryan…
    No ostaje nam vidjeti koje će ime svojem sinčiću naposljetku odabrati vrckava pjevačica. Šuput u posljednje vrijeme sve češće ponosno pokazuje trudnički trbuščić u posljednjim tjednima trudnoće.
    Nedavno se Maja pohvalila i sobicom za dječaka koju su ona i Nenad uredili. Njezina torba za rodilište je spremna, a svakim danom pjevačica je sve uzbuđenija. (24sata.hr)

Posljednje objavljeno

Rad pedijatrijske ordinacije u jednoj smjeni

OgPortal

Zoran Mamić: Podnio sam zahtjev za odsluženjem kazne u Bosni i Hercegovini!

OgPortal

Apel ravnateljice Doma zdravlja Zlate Kurelac

OgPortal

Žena i muškarac s Krka ostali bez više od milijun kuna, policija: ‘Ovo su najčešće online prevare‘

OgPortal

Tomislav Boljar (HSS) i Katarina Srakočić (SDP) traže povjerenje Dugorešana za još jedan mandat: Nastavljamo kadi smo stali

OgPortal

Došli na cijepljenje na Velesajam, dočekalo ih neugodno iznenađenje: ‘Netko za ovo treba odgovarati!‘

OgPortal