Aktualno OG sada Ogulin

Učenici OTŠ-a izradili klupe i vješalice za gardarobe plesne dvorane Pučkog učilišta

IMG_6099

U obrtničkim zanimanjima jako je važna praktična nastava. Uz općeobrazovne predmete koji učenicima pružaju znanje iz opće kulture, praktična nastava učenicima pruža praktično znanje za njihovo buduće zanimanje, a učenici ogulinske Obrtničke i tehničke škole joj pristupaju sa zanimanjem i veseljem. Svako toliko učenici ugodno iznenade svoje nastavnike i kolege sa svojim radovima i idejama. Tako su učenici OTŠ-a koji pohađaju zanimanje stolar nedavno, s nastavnikom Damirom Mihaljevićem, napravili male stolice koje će ponijeti kućama.

Inače, ova ogulinska škola nedavno je nastavila i suradnju sa Pučkim otvorenim učilištem Ogulin. Tako su zajednički rad i vrijedne ruke učenika strojobravara i stolara rezultirali još jednim uspješnim projektom. Učenici su izradili klupe i vješalice za dvije garderobe plesne dvorane Pučkog učilišta, a sve se odvijalo pod budnim okom nastavnika Damira Mihaljevića i Daria Turkovića.
“Nadamo se da će kvaliteta naših proizvoda biti prepoznata i da ćemo u budućnosti realizirati još mnogo dobrih projekata.” – poručili su iz Obrtničke i tehničke škole Ogulin. (otsog.hr/ROg)

Posljednje objavljeno

Danas nastavljena školska godina

OgPortal

Teško stanje u KB Dubrava, druge bolnice šalju pomoć za rad s covid pacijentima

OgPortal

Bićanić u Saborskom po treći mandat, Plesac u Žakanju po prvi

OgPortal

Uznemirujući video: Policajci u Mostaru mlatili su mladića jer je kršio mjere. Suspendirani su

OgPortal

U Karlovačkoj županiji ukupno 55 novih slučajeva zaraze, 3 su iz Ogulina

OgPortal

SAD: Policija ubila mladog crnca pokraj Minneapolisa, izbili prosvjedi

OgPortal