Aktualno Županija

23-godišnjak osumnjičen da je prodavao drogu i pružao otpor službenoj osobi

policija 8311 ist

Zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela iz domene kriminaliteta droga, policijski službenici Policijske uprave karlovačke proveli su kriminalističko istraživanje nad 23-godišnjakom.

Naime, 23-godišnjaka se sumnjiči da je na području Karlovca tijekom prosinca 2020. godine te siječnja i veljače 2021. godine u više navrata neovlašteno prodavao suhu biljnu tvar nalik na drogu Cannabis Marihuanu i tekućinu nalik na Cannabis ulje. Tijekom kriminalističkog istraživanja, temeljem naloga Županijskog suda u Karlovcu, policijski službenici izvršili su pretragu doma i drugih prostorija te vozila kojima se koristi osumnjičeni, kojom prilikom je pronađeno i oduzeto 48,7 grama suhe biljne tvari nalik na drogu Cannabis Marihuanu, medicinske šprice s ukupno 7,5 ml smeđe guste tekućine nalik na ulje Cannabisa namijenjeno daljnjoj prodaji krajnjim konzumentima na ilegalnom narko tržištu, pribor za konzumaciju droge, digitalna vaga i novac.

Nadalje, prilikom postupanja policijskih službenika prema osumnjičenom u Karlovcu, on je uporabom sile pružao otpor službenoj osobi u obavljanju službene radnje.

Zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela Neovlaštena proizvodnja i promet drogama te napad na službenu osobu 23-godišnjak je predan pritvorskom nadzorniku te će uz kaznenu prijavu biti doveden u Općinsko državno odvjetništvo u Karlovcu.

Posljednje objavljeno

Teško stanje u KB Dubrava, druge bolnice šalju pomoć za rad s covid pacijentima

OgPortal

Bićanić u Saborskom po treći mandat, Plesac u Žakanju po prvi

OgPortal

Uznemirujući video: Policajci u Mostaru mlatili su mladića jer je kršio mjere. Suspendirani su

OgPortal

U Karlovačkoj županiji ukupno 55 novih slučajeva zaraze, 3 su iz Ogulina

OgPortal

SAD: Policija ubila mladog crnca pokraj Minneapolisa, izbili prosvjedi

OgPortal

U Hrvatskoj 422 nova slučaja zaraze, preminulo je 25 osoba

OgPortal