Aktualno Županija

U prometnoj nesreći jedna teško i jedna lako ozlijeđena osoba

U protekla 24 sata na području Policijske uprave karlovačke evidentirana su dva kaznena djela, jedan prekršaj narušavanja javnog reda i mira (Duga Resa) i pet prometnih nesreća od kojih su dvije bile s teško ozlijeđenim osobama, jedna s lako ozlijeđenom osobom i dvije s materijalnom štetom.

Jučer oko 11.00 sati u mjestu Vinski Vrh, općina Netretić, dogodila se prometna nesreća. Osobnim automobilom karlovačkih registarskih oznaka upravljao je 19-godišnjak koji je na lokalnoj cesti, na nizbrdici, prešao vozilom na suprotnu stranu kolnika te udario u osobni automobil karlovačkih registarskih oznaka kojim je tom stranom kolnika upravljao 55-godišnjak. U prometnoj nesreći 19-godišnjak je teško ozlijeđen, dok je 55-godišnjak lako ozlijeđen. Protiv 19-godišnjeg vozača biti će podnijet obavezni prekršajni nalog.

U Gornjem Zvečaju teško ozlijeđen biciklist
Jučer u 12.10 sati u mjestu Gornji Zvečaj, općina Generalski Stol dogodila se prometna nesreća u kojoj je teško ozlijeđen biciklist. Biciklom je upravljao 64-godišnjak i kretao se kolnikom državne ceste te naglo skrenuo uslijed čega je udario u osobni automobil ogulinskih registarskih oznaka kojim je upravljala 42-godišnjakinja, a koja je u tom trenutku obilazila biciklistu. Vozaču bicikla bit će uručen obavezni prekršajni nalog, a nadležnom državnom odvjetništvu bit će proslijeđeno izvješće o događaju.