Aktualno Županija

Provaljeno u ljekarnu

policija 8311 ist

U protekla 24 sata na području Policijske uprave karlovačke evidentirana su četiri kaznena djela, dva prekršaja narušavanja javnog reda i mira (Karlovac) i četiri prometne nesreće od kojih jedna s lako ozlijeđenim osobama i tri s materijalnom štetom.

Provaljeno u ljekarnu
U razdoblju od 9. do 10. ožujka nepoznati počinitelj provalio je u ljekarnu na području grada Karlovca te otuđio novac, lijekove i razne pripravke. Materijalna šteta bit će utvrđena naknadno. Policija provodi kriminalističko istraživanje.

Osumnjičena za nedozvoljenu trgovinu
Jučer su policijski službenici prilikom kontrole u prometu na odmorištu Dobra, autoceste A1, u vozilu karlovačkih registarskih oznaka kojim je upravljala 45-godišnjakinja pronašli više paketa sitno rezanog duhana bez nadzornih markica Ministarstva financija, ukupne težine 35,9 kg. Zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela nedozvoljena trgovina protiv 45-godišnjakinje će nadležnom državnom odvjetništvu biti proslijeđena kaznena prijava.

 

Posljednje objavljeno

Rad pedijatrijske ordinacije u jednoj smjeni

OgPortal

Zoran Mamić: Podnio sam zahtjev za odsluženjem kazne u Bosni i Hercegovini!

OgPortal

Apel ravnateljice Doma zdravlja Zlate Kurelac

OgPortal

Žena i muškarac s Krka ostali bez više od milijun kuna, policija: ‘Ovo su najčešće online prevare‘

OgPortal

Tomislav Boljar (HSS) i Katarina Srakočić (SDP) traže povjerenje Dugorešana za još jedan mandat: Nastavljamo kadi smo stali

OgPortal

Došli na cijepljenje na Velesajam, dočekalo ih neugodno iznenađenje: ‘Netko za ovo treba odgovarati!‘

OgPortal