Aktualno Sport

‘Kauboji’ u borbi za Olimpijske igre: Moramo srušiti Portugal

Rukomet Hrvatska

Hrvatska je u petak izgubila od Francuske u borbi za OI, ali ništa nije izgubljeno. ‘Kauboji’ od 18.30 igraju protiv Portugala na kvalifikacijskom turniru, a pobjeda je nužna ako želimo zadržati šanse za plasman u Tokio

‘Kauboji’ od 18 i 30 u Montpellieru igraju protiv Portugala, a matematika je jasna. Ako želimo do Olimpijskih igara te ovisiti samo o sebi, Portugalce moramo pobijediti.

Utakmica s Portugalom, koji je jučer pobijedio Tunis 34-27, je ključna. Hrvatska će morati loviti pobjedu protiv reprezentacije koja je pravo osvježenje za svjetski rukomet. Pojavili su se prije nekoliko godina, a gaje brz i moderan rukomet s jako puno kontri i trčanja u leđa.

Na Olimpijske igre prolaze po dvije najbolje reprezentacije iz svake od triju kvalifikacijskih skupina, a u slučaju istog broja bodova, gleda se međusobni omjer.

Utakmicu Hrvatske i Portugala moći ćete gledati u izravnom prijenosu na RTL televiziji od 18.30 sati. Prije same utakmice, kao i nakon nje, RTL se pobrinuo i za studijske emisije s poznatim stručnjacima, bivšim hrvatskim reprezentativcima. (24sata.hr)(foto:ilustracija)

Posljednje objavljeno

Karlovčanin osuđen zbog nevjerojatne gluposti: “Nazvao sam Hitnu i izlagao da imam koronu, jer nisam imao prijevoz od Mahična do Karlovca”

OgPortal

U dinamičnoj utakmici Ogulinci pobijedili

OgPortal

Mladić s nedopuštenog partyja u Belgiji bježao pred policijom. Pao je i poginuo

OgPortal

Sindikat znanosti traži upravni nadzor izbora dekana na Hrvatskim studijima

OgPortal

Udruga “Drvo života” uključila se u projekt “Siguran dom”

OgPortal

Papa vodio misu sa zatvorenicima i izbjeglicama

OgPortal