Aktualno OG sada Ogulin

Šenoina ulica u funkciji, uskoro slijedi i nastavak radova

DJI_0092

Gradonačelnik Dalibor Domitrović, sa zamjenicima Danielom Vukeljom i Ivanom Salopek Šumonja,  obišao je ulicu  Augusta Šenoe, čija je rekonstrukacija počela lani u srpnju.  Prometnica je otvorena za promet prije nekoliko dana, a sudeći po reakcijama, gradski su čelnici zadovoljni učinjenim.

Podsjetimo, osim što je proširena prometnica, izgrađen je  nogostup i nakon toga postavljena LED rasvjeta. Osim što će se rasteretiti promet u centru grada i omogućiti i pristup teretnim vozilima u zonu Žegar, time će se ujedno povećati sigurnost pješaka.

U ovoj fazi proširen je dio prometnice od “rampe” (željezničkog putnog prijelaza) do “tunela” (željezničkog podvožnjaka) u duljini od 300 metara. Vrijednost ove faze iznosi 2,7 milijuna kuna. Radove je  izvodila tvrtka Lidar,  a kako doznajemo strojevi bi se u ovom dijelu grada mogli vidjeti ponovo. Naime, radovi bi trebali biti nastavljeni uskoro, jer se krajem tjedna okončava rok za dostavu ponuda za izvedbu nastavka od Dalmatinca” do državne ceste oznake D42. Nakon postupka odabira izvođača, kada će se znati vrijednost nastavka rekonstrukcije, slijedi njegovo uvođenje u posao i nastavak radova.

Posljednje objavljeno

Mladić s nedopuštenog partyja u Belgiji bježao pred policijom. Pao je i poginuo

OgPortal

Sindikat znanosti traži upravni nadzor izbora dekana na Hrvatskim studijima

OgPortal

Udruga “Drvo života” uključila se u projekt “Siguran dom”

OgPortal

Papa vodio misu sa zatvorenicima i izbjeglicama

OgPortal

Nedjeljom u 2: Tomislav Tomašević

OgPortal

U Beču uhićenja prosvjednika protiv epidemijskih mjera

OgPortal