Aktualno Županija

“Probudi” najavila izlazak na izbore i pozvala sugrađane da joj se pridruže

2-3

PRIPREMA ZA IZBORE

Karlovac dobio novu stranku, nastalu iz već aktivne političke platforme – Dodali su da će izaći na lokalne izbore, a kandidate i program stranke predstavit će uskoro.

Probudi je lokalna stranka koja za razliku od drugih nema vertikalu odnosno središnjicu u gradu Zagreba i u potpunosti pripadamo građankama i građanima grada Karlovca i žiteljima Karlovačke županije. Pozivamo sve naše sugrađanke i sugrađane koji žele vidjeti promjene na bolje u ovom gradu da nam se pridruže u stvaranju Karlovca kao grada budućnosti koji će pametnim tehnološkim rješenjima postići značajnu energetsku uštedu koja je jedna od stožernih točaka našeg programa. Karlovac treba postati Smart City u svakom pogledu.

Poručili su to iz nove karlovačke stranke Probudi, nastale iz iz Političke platforme Probudi KA. Na osnivačkoj skupštini za predsjednika je izabran Goran Turk, za potpredsjednika Boris Sertić, a glavnog tajnika Alen Kristović.
Kažu da se stranka zasniva na timskom radu njenih članova čiji je cilj “napraviti što bolji rezultat u nadolazećim lokalnim izborima 2021., participirati u vijećima, skupštini, biti stranka svih žitelja Karlovačke županije, kroz koju će birači poslati svoje istinske potrebe za bolji i normalniji život, bez “komplicirane” politike, ka sveopćem povećanju kvalitete života građana grada Karlovca i žitelja Karlovačke županije”.

– Naš rad se zasniva na svakodnevnim potrebama svih stanovnika, na rješavanju infrastrukturnih, sigurnosnih i egzistencijalnih problema. Stranka Probudi ima 3 vijećnika gradskih četvrti, s obzirom da je sudjelovala u izborima za GČ i MO 2019. kao Probudi KA. Dva vijećnika su u GČ Novi Centar, a jedan vijećnik je u GČ Rakovac, naveli su.
Dodali su da će izaći na lokalne izbore, a kandidate i program stranke predstavit će uskoro. (ogportal/kaportal)

Posljednje objavljeno

Pazite što kupujete: trgovine pune jabuka iz Srbije i Makedonije, lažno deklariranih kao domaće!

OgPortal

Umro je Ramsey Clark, bivši američki ministar pravosuđa koji je bio pravni savjetnik Miloševiću

OgPortal

Vodstvo Hrvatske zajednice tehničke kulture oduševljeno projektom na Poredicama

OgPortal

Pohane polpete od brokule

OG Portal

Korona party usred Zagreba: ‘Mladež se zabavlja. Sramotno’

OgPortal

Francuska će produžiti razmak između prve i druge doze mRNA cjepiva

OgPortal