Aktualno OG sada Ogulin

Djeca “Bistraca” za djecu “Petrinjčice”

pomoć vrtićanaca

Danas je iz Ogulina za Petrinju otputovala donacija koju su roditelji, korisnici usluga Dječjeg vrtića “Bistrac”, zajedno sa djecom, pripremili  za male prijatelje u Dječjem vrtiću „Petrinjčica“, u Petrinji.

S puno ljubavi rađen je svaki paketić. Roditelji su se pobrinuli za potrošni materijal (za likovne aktivnosti djece) koji nedostaje u vrtiću Petrinjčica, a djeca su prikupila igračke za nove prijatelje, napisala i nacrtala poruke podrške. Našao se tu i poneki slatkiš. Vjerujemo da su  razveselili  mališane vrtića u Petrinji, a djeca iz ogulinskog  vrtića pokazala su još jednom da imaju veliko srce.

U  Petrinji je svoju kolegicu Anitu Domitrović iz Ogulina, sa suradnicima, primila ravnateljica  “Petrinjčice” Nataša Vidović, a u ovoj humanitarnoj akciji su sudjelovala djeca iz skupina Ribice, Leptirići, Bubamare,  Pčelice, Sovice, Cvjetići, Ježići i Zečići, te popodnevne skupine predškole i jedna skupina igraonice.

Prijevoz za Petrinju osigurao je Grad Ogulin, preko Sportske zajednice.
“Hvala svi roditeljima koji su se uključili u ovu akciju, potaknuli svoju djecu da se uključe dijeljenjem i brigom za druge, i na taj način pokazali da imaju veliko, toplo srce spremno pomoći potrebitima” – poručuju iz Dječjeg vrtića Bistrac.

 

 

Posljednje objavljeno

Udruga “Drvo života” uključila se u projekt “Siguran dom”

OgPortal

Papa vodio misu sa zatvorenicima i izbjeglicama

OgPortal

Nedjeljom u 2: Tomislav Tomašević

OgPortal

U Beču uhićenja prosvjednika protiv epidemijskih mjera

OgPortal

Valent i Martin Sinković doveslali su do još jednog uspjeha u svojoj čudesnoj karijeri

OgPortal

Jelena Pavičić Vukičević pozitivna na koronavirus

OgPortal