Aktualno OG sada Ogulin

Sanitarni čvor u Prvoj osnovnoj školi naljutio vijećnika Vukovića, ali i roditelje

Ivan Vuković županijska skupština

Potpredsjednik  Ivan Vuković na sjednici Županijske skupštine održanoj 26. ožujka oštro se okomio na vodstvo ogulinske Prve osnovne škole, a sve zbog sanitarnog čvora. Donio je i fotografije koje najbolje ilustriraju situaciju, a iz kojih se vidi da su u vrlo lošem stanju. Napomenuo je da su roditelji nezadovoljni i zanimao se hoće li netko iz Županije, koja je vlasnik škole, nešto poduzeti da se sanitarni čvorovi što skorije saniraju. Vukovićevo pitanje poslušajte u nastavku:

Sudeći po odgovoru županice Martine Furdek Hajdin, to baš neće biti tako skoro, jer dogradnja škole se tek planira, a kad će početi realizacija još se ne zna. Ona pretpostavlja da bi se tada mogli urediti i sanitarni čvorovi.

Evo što je  o ovoj temi rekla i njena zamjenica  Vesna Hajsan Dolinar:

Dakle, do početka dogradnje može proći i nekoliko godina, a pojedini roditelji se pitaju što će biti do tada? Što ako se zaraze, hoće li netko odgovarati za narušavanje njihovog zdravstvenog stanja? Naime, već sada se, prema tvrdnjama nekih roditelja, djeca ustručavaju koristiti takve sanitarne čvorove, zbog čega osjećaju zdravstvene  tegobe, a mnogi od njih čekaju da dođu kući, kako bi mogli obaviti nuždu.

 

Posljednje objavljeno

Rođendan Hrvatskog planinarskog društva Klek Ogulin

OgPortal

U Karlovačku županiju ovaj tjedan stiže 2.610 doza cjepiva – većina za ordinacije obiteljske medicine, još se cijepe starije osobe i kronični bolesnici

OgPortal

Komentar Šprajca o remek nedjelu u Ministarstvu zdravstva: Đavo kad jednom uđe ne izlazi tako lako

OgPortal

Računalna prijevara

OgPortal

Milanović i Plenković neće skupa u Jasenovac? Pantovčak: ‘Uputili smo poziv, odgovora nema‘

OgPortal

Markotić očekuje manje zaraženih, otkrila i hoće li ovog ljeta biti ukinuta obveza nošenja maski

OgPortal