Aktualno OG sada Ogulin

Čišćenje šumskog predjela Rašće – nova akcija Bojane Birač

Redoviti čitatelji Ogportala sjetit će se da je naša sugrađanka Bojana Birač i 2019. godine organizirala čišćenje šumskog predjela Rašće, na potezu od Proca do Ventilatora.
Tako je učinila i ove godine, a prema fotografijama vidljivo je da je njena inicijativa ove godine privukla još više sudionika. Savjesni su to građani, koji ne žale izdvojiti svoje vrijeme i mehanizaciju, kako bi očistili okoliš u kojem svi uživamo. Nažalost, oni drugi, nesavjesni, za koje se nadamo da su u manjini, taj isti okoliš doživljavaju kao svoje divlje odlagalište.
“Stambeno komunalno gospodarstvo d.o.o. Ogulin sa zadovoljstvom se odazvalo pozivu naše sugrađanke, te je spremnike i zbrinjavanje otpada ustupilo besplatno. Kao tvrtka zadužena za gospodarenje otpadom u gradu Ogulinu, zahvaljujemo se svima koji su se odazvali ovoj hvalevrijednoj akciji”- kažu u ogulinskom SKG-u.

U zajedničkoj akciji su sudjelovali: Vlado Petrušić, Mladen Petrušić, Joso Petrušić, Lovro Petrušić, Tonček Petrušić, Igor Regetaš, Ivan Karamarko, Toni Salopek, Gordana Salopek, Mirko Birač, Bojana Birač, Petrušićeva omladina i Nero.

Pogledajte koliko odbačenih automobilskih guma su pronašli!