Aktualno Županija

Vesna Hajsan Dolinar kandidatkinja za zamjenicu župana Karlovačke županije

Vesna Hajsan Dolinar 2

HDZ Karlovačke županije nam je poslao priopćenje, u kojem navode:

“Na 4.sjednici ŽO HDZ-a Karlovačke županije (mrežnoj/online) , na prijedlog Predsjedništva HDZ-a Karlovačke županije,jednoglasnom odlukom svih članova županijskog odbora potvrđena je gospođa Vesna Hajsan Dolinar kao kandidatkinja za zamjenicu župana Karlovačke županije.

Vesna Hajsan Dolinar aktualna je zamjenica župana Karlovačke županije čiji kvalitetan i stručan rad na brojnim projektima prepoznaju i njeni kolege, ravnatelji školskih i zdravstvenih ustanova i brojni drugi s kojima surađuje.

Zajedno sa županicom Karlovačke županije i kandidatkinjom HDZ-a za županicu Martinom Furdek-Hajdin sudjelovala je u provedbi brojnih projekata za dobrobit svih stanovnika Karlovačke županije. Od 2017.godine do danas završeno je 62 projekta u području odgoja i obrazovanja, vrijednosti 47 milijuna kuna. Također, Karlovačka županija je u razdoblju od 2017. do 2021. godine, u okviru 14 zdravstvenih ustanova završila 22 velika projekta vrijednosti 167 milijuna kuna, a u tijeku provedbe je 14 projekata ukupne vrijednosti 82 milijuna kuna.

Vesna Hajsan Dolinar aktualna je predsjednica OO HDZ-a općine Žakanje gdje se istaknula humanitarnim radom i brojnim akcijama.

Jednoglasna odluka članova Županijskog odbora HDZ-a Karlovačke županije za ponovnu kandidaturu aktualne županice Martine Furdek – Hajdin i aktualne zamjenice županice Vesne Hajsan Dolinar pokazatelj su kvalitetnog rada na terenu, prepoznatljivosti u svim sferama društva kao i vjere da će Karlovačku županiju nastaviti voditi stručan i odgovoran tim, kakvog županija zaslužuje.”

Posljednje objavljeno

Novi potres u Hrvatskoj, epicentar mu je bio blizu Karlovca: ‘Zatutnjalo je, a onda i zaljuljalo’

OgPortal

Troje članova svemirske postaje sigurno sletjelo na Zemlju

OgPortal

Bolnica Karlovac od ponedjeljka prima samo hitne i onkološke pacijente: Imamo prostora i opreme, ali ljudski nam kapaciteti nisu bezgranični

OgPortal

Zoretić najavio pojačan tempo: Do kraja lipnja u Karlovačkoj županiji bit će cijepljeno još bar 60.000 ljudi; imat ćemo 60 posto procijepljenosti

OgPortal

Milanović o Berošu: Očito nema podršku svog šefa, on je tu da ga se potroši

OgPortal

Draženka Polović kandidatkinja za gradonačelnicu, Dimitrije Birač za zamjenika: Nemamo ortake, ni svoje ljude, nego sugrađane i suradnike koji žele Karlovac jednakih prilika za sve

OgPortal