Aktualno Županija

Davor Petračić i Dragica Malović kandidati za čelne ljude Karlovca

Malović i Petračić

Predsjedništvo Gradske organizacija SDP-a Karlovac ovaj je tjedan donijelo odluku da će kandidat SDP-a za gradonačelnika Karlovca na predstojećim lokalnim izborima biti Davor Petračić, a zamjenica će mu biti Dragica Malović, predsjednica GO SDP Karlovac, doznajemo iz priopćenja, u kojem se dalje navodi:
“Odluka da kao kandidata za gradonačelnika istaknemo kandidata koji nije član stranke, je posljedica racionalnog i politički praktičnog razmišljanja. Prema provedenim anketama Davor Petračić kao nezavisni kandidat prolazi najbolje. Nadalje, njegove ideje kako Karlovac učiniti mjestom boljim za život, sredinom koja će privlačiti nove stanovnike i poslove, modeli po kojima se bi se trebala voditi gradska uprava kao servis građana, uvelike se poklapaju sa lokalnim programskim smjernicama karlovačkog SDP-a. Na kraju, karlovački SDP i Davor Petračić dijele mišljenje da je HDZ na vlasti u posljednjih 15 godina učinio premalo za ovaj grad, da grad stagnira na svim razinama i da je promjena vlasti nužna.
U tom smislu, nije vrijeme za stranačke taštine i isticanje osobnih ega, mi u SDP-u ovom odlukom dosljedno ostajemo kod stava da samo zajednički nastup oporbenih snaga može donijeti promjenu vlasti u Karlovcu, i SDP je spreman sve podrediti tom cilju.
S Davorom Petračićem kao kandidatom za gradonačelnika, Dragicom Malović kao kandidatkinjom za zamjenicu gradonačelnika i zajedničkom listom SDP-a kao najjače oporbene stranke, nezavisnog Davora Patračića, HSS-a i Reformista te zajedničkim programom za bolji Karlovac, očekujemo da ćemo motivirati građane da izađu na izbore u velikom broju i preko naše liste izaberu toliko potrebnu političku promjenu u gradu Karlovcu.
Naši kandidati Davor Petračić, Dragica Malović i zajednička lista bit će predstavljeni čim se Davor Petračić oporavi od zaraze korona virusom”.

Posljednje objavljeno

U Ogulinu čak 47 novih slučajeva zaraze

OgPortal

Pazite što kupujete: trgovine pune jabuka iz Srbije i Makedonije, lažno deklariranih kao domaće!

OgPortal

Umro je Ramsey Clark, bivši američki ministar pravosuđa koji je bio pravni savjetnik Miloševiću

OgPortal

Vodstvo Hrvatske zajednice tehničke kulture oduševljeno projektom na Poredicama

OgPortal

Pohane polpete od brokule

OG Portal

Korona party usred Zagreba: ‘Mladež se zabavlja. Sramotno’

OgPortal