Aktualno Županija

Kandidat Živog zida za gradonačelnika Čedomir Tatalović, za zamjenika Marijan Fudurić: Pogram idući tjedan, ali prvi zadatak kontrola gradskih poduzeća

Kandidata za zamjenika župana Živi zid će predstaviti za 10-ak dana

  • Jasno je da ovdje nitko ne može ništa učiniti dok nije na vlasti. Zato smo odlučili krenuti naprijed ovom kandidaturum za gradonačelnika pa ćemo vidjeti što će biti iz toga. Pozivam građane da prate naše nastupe sljedećih mjesec i pol. Napisao sam program, sljedeći tjedan će biti objavljen. Bit će tu svega: grijanje, uređenje Zvijezde, prometnica kroz grad, Babina gora… 11 točaka ima, izjavio je Čedomir Tatalović iz Živog zida, najavivši danas svoju kandidaturu za gradonačelnika Karlovca.
    Kandidat za zamjenika gradonačelnika je Marijan Fudurić, koji je najavio da će raditi na novoj koncepciji, a ne kao dosadašnji gradonačelnici.
  • Naš prvi zadatak bit će kontrola gradskih poduzeća jer smatramo da rade izvan zakona, isporučuju ljudima usluge koje ne traže, ulaze u dugogodišnje sudske postupke. Neće nitko dobiti otkaz, samo će se napraviti konsolidacija i svatko će raditi svoj posao. S obzirom da su se zaposlili nosioci spomenice, čuvari pečata… tu ćemo morati izvršiti kontrole diploma i radnih mjesta, najavio je Fudrurić.

Kandidat za župana David Gorup naglasio je da će dati sve od sebe da ostvare što bolji rezultat na izbore, a građani žive čim bolje.

  • Karlovačka županija ima ogroman potencijal u razvoju agroturizma, proizvodnji domaće hrane i obnovljivim izvorima energije. U tom smjeru želim djelovati, rekao je Gorup.
    Tko će biti kandidat za zamjenika župana, kazali su u stranci, otkrit će za 10-ak dana, no predsjednik Živog zida Ivan Vilibor Sinčić potvrdio je da će sa svojim kandidatima izaći na izbore u Karlovcu i Karlovačkoj županiji, za Gradsko vijeće i Županijsku skupštinu.

Upitan jesu li spremni za koalicije, rekao je da žele surađivati s ljudima s kojima se može raditi i koji imaju dobru namjeru mijenjati ovo društvo na bolje.

  • Nakon izbora ćemo vidjeti u kojem smjeru ići, rekao je Sinčić.

Na listama će imati svoje kandidate, ali “ako se slučajno pojavi koalicijski partner, još ima vremena da se to izmijeni”. (kaportal.hr)