Aktualno Županija

Zatvorske kazne za počinitelje prometnih prekršaja

policija promet regulacija

Jučer u večernjim satima u Karlovcu, policijski službenici utvrdili su da osobnim automobilom karlovačkih registracijskih oznaka pod utjecajem alkohola od 2,07 promila upravlja 48-godišnjak. Vozač je isključen iz prometa i do prestanka djelovanja opojnog sredstva smješten u posebnu prostoriju policije. Zbog počinjenog prekršaja vozač će biti sankcioniran sukladno odredbama Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Jučer je na nadležni Općinski sud doveden 54-godišnjak za kojeg je utvrđeno da je 2. travnja u Slunju upravljao osobnim automobilom karlovačkih registracijskih oznaka pod utjecajem alkohola od 2,33 promila. Vozač je uhićen, a obzirom da se radi o recidivistu u činjenju prometnih prekršaja na nadležnom Općinskom sudu izrečena mu je kazna zatvora u trajanju od 28 dana.

Jučer je na nadležni Općinski sud doveden 44-godišnjak za kojeg je utvrđeno da je 2. travnja u Oštarijama upravljao osobnim automobilom ogulinskih registracijskih oznaka prije stjecanja prava na upravljanje i pod utjecajem alkohola od 2,28 promila. Vozač je uhićen, a obzirom da se radi o recidivistu u činjenju prometnih prekršaja na nadležnom Općinskom sudu izrečena mu je kazna zatvora u trajanju od 13 dana.

Posljednje objavljeno

Amerikanci cijepili 75 milijuna ljudi, objavljeno koliko njih je dobilo Covid, a koliko umrlo

OgPortal

Merkel branila izmjenu zakona koji saveznoj vladi daje veće ovlasti u pandemiji

OgPortal

Ericsson Nikola Tesla i IN2 demantiraju Ministarstvo: ‘Nismo radili web stranicu Cijepise‘

OgPortal

Zbog izjava na N1, Kerum pozvan na razgovor u policiju

OgPortal

Inicijativa učiteljica OŠ Ivane Brlić Mažuranić – predavanje o robotima i umjetnoj inteligenciji

OgPortal

Nacionalni stožer: U protekla 24 sata zabilježeno 2.698 novih slučajeva, preminule 44 osobe

OgPortal