Aktualno Županija

Zatvorske kazne za počinitelje prometnih prekršaja

Jučer u večernjim satima u Karlovcu, policijski službenici utvrdili su da osobnim automobilom karlovačkih registracijskih oznaka pod utjecajem alkohola od 2,07 promila upravlja 48-godišnjak. Vozač je isključen iz prometa i do prestanka djelovanja opojnog sredstva smješten u posebnu prostoriju policije. Zbog počinjenog prekršaja vozač će biti sankcioniran sukladno odredbama Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Jučer je na nadležni Općinski sud doveden 54-godišnjak za kojeg je utvrđeno da je 2. travnja u Slunju upravljao osobnim automobilom karlovačkih registracijskih oznaka pod utjecajem alkohola od 2,33 promila. Vozač je uhićen, a obzirom da se radi o recidivistu u činjenju prometnih prekršaja na nadležnom Općinskom sudu izrečena mu je kazna zatvora u trajanju od 28 dana.

Jučer je na nadležni Općinski sud doveden 44-godišnjak za kojeg je utvrđeno da je 2. travnja u Oštarijama upravljao osobnim automobilom ogulinskih registracijskih oznaka prije stjecanja prava na upravljanje i pod utjecajem alkohola od 2,28 promila. Vozač je uhićen, a obzirom da se radi o recidivistu u činjenju prometnih prekršaja na nadležnom Općinskom sudu izrečena mu je kazna zatvora u trajanju od 13 dana.