Aktualno Sport

Evo gdje danas gledati Dinamo

Pred momčadi Damira Krznara je težak, ali ne nepremostiv ispit u četvrtini finala Europske lige, španjolski Villarreal. Utakmica počinje u 21 sat, a prenosit će je Arena Sport
Trener ‘modrih’ Damir Krznar očekuje pobjedu, ali svjestan je da će na drugoj strani stajati snažna, organizirana momčad koja ne gaji nogometnu filozofiju sličnu Tottenhamu tako da zna da mora pripremiti nešto ‘posebno’.

  • Čeka nas četvrtfinale Europske lige, mi uživamo u ovom dostignuću i sjajnoj atmosferi, tako dočekujemo Villarreal. Njima svaki respekt, u dobroj su formi, pružaju odlične igre, opet će nam na suprotnoj strani biti odlična momčad koja će testirati naše sposobnosti, vidjet ćemo koliko možemo protiv takvog suparnika – najavio je utakmicu trener ‘modrih’.
    Iako Damir Krznar nije otkrio koga će od prve minute staviti u ‘špicu’, znamo da će se taj igrač boriti s pouzdanim stoperom Raulom Albiolom, bivšim nogometašem Real Madrida i Napolija, koji je imao samo riječi hvale za zagrebačku momčad.
  • To su talentirani igrači što su i pokazali, to je momčad koja je igrala i u Ligi prvaka i žele napraviti velike stvari u Europi. Očekujemo neizvjesnu utakmicu i što se tiče Dinama, bilo bi glupo nešto govoriti pošto su izbacili Tottenham, velike favorite natjecanja. Odlična su momčad i šanse su 50-50 – rekao je Albiol.

Dinamo već zna kako srušiti Villarreal. Doduše, bilo je to prije 11 godina i od tih dinamovaca samo jedan trenutačno igra za ‘modre’, a, naravno, radi se o klupskoj legendi Arijanu Ademiju.
‘Modri’ su tada slavili 2-0 golovima Sammira i Ante Rukavine. Ulog je bio ‘manji’ budući da je bila tek grupna faza. Dinamo tada nije uspio proći skupinu, dok je Villarreal to učinio s prvog mjesta.

Klub iz Maksimira se na original način dosjetio kako si navijači mogu biti dio povijesne utakmice. Naime, u prodaju su pustili ulaznice s kojima, naravno, navijači neće moći ući na tribine, ali će im zauvijek ostati uspomena na uspjeh svoje najdraže momčadi.

Utakmica počinje u 21 sat i prenosit će je Arena Sport na prvom kanalu, koji se nalazi u osnovnom paketu MAXtv-a, Iskon TV-a i Evo TV-a, ali i A1 televizije, koja je od prošlog tjedna ima u svojoj ponudi. Uvodna studijska emisija počinje u 20 sati. (24sata.hr)