Aktualno Magazin Zabava

Šuput vozila Blooma u kolicima: Divno te vidjeti, Majo, s bebicom

Maja odjevena u bijelo po zagrebačkom naselju svoga sina Blooma gura u kolicima. Mnogi su zaključili kako je ovo prva šetnja pjevačice i njezine prinove
Pjevačica Maja Šuput (41) i njen muž Nenad Tatarinov ne skrivaju koliko uživaju u svom sinu Bloomu. Maja je tako jučer na društvenim mrežama objavila personaliziranu slikovnicu ‘Kako je Bloom došao na svijet?, koja im je stigla na kućnu adresu. Nenad je brzo u naručje primio svog sinčića i čitao mu priču, dok je on zijevao. Danas je svoje pratitelje Maja ponovno oduševila fotografijom na kojoj malenog sina gura u kolicima.


Dok Maja svakodnevno objavljuje preslatke fotografije malenog Blooma, njene pratitelje ništa nije toliko raznježilo koliko snimka Nenada i dječačića u njegovu naručju.Maja je objavila kako je na njihovu adresu stigla slikovnica ‘Kako je Bloom došao na svijet?’, a onda i snimku kako Nenad priču čita svome sinčiću.

  • Ma šta stari meni priča? – napisala je u videu koji je objavila na svoj Instagram story.
    Dok je Nenad čitao priču, maleni Bloom ga je gledao okicama, mrštio se i zijevao.
    Pjevačica je i današnjom objavom na društvenim mrežama raznježila svoje pratitelje. Naime, fotografija na kojoj Maja, odjevena u bijelu trenirku, gura svog sinčića u kolicima na Instagramu je izazvala lavinu pozitivnih komentara.
  • Divno te vidjeti Majo sa svojom bebicom- napisala je Matija Vujica ispod fotografije.
  • Prekrasni, uživajte u prvoj šetnji- nastavili su se nizati pozitivni komentari ispod fotografije pjevačice. (24sata.hr)