Aktualno Sport

1.HKL – 17.kolo OGULIN – SISCIA 3:5

 

1.HKL – 17.kolo

OGULIN – SISCIA 3:5 (3285:3316)

Kuglačice Ogulina odigrale su u subotu u kuglani Klek posljednju utakmicu u Ogulinu u prvenstvu 1.Hrvatske lige, u pretposljednjem 17.kolu izgubile su od ekipe Siscie iz Siska minimalno, 5:3, u čunjevima 3316:3285 ili 31 čunj razlike. Iako su očekivale pobjedu, izgubile su minimalno i nesretno iz razloga što nije igrala najbolja igračica Barbara Žilić, a bilo je prilike.

U prvom paru najmlađa, 16-godišnja Petra Stipetić osvojila je bod pobijedivši Pereković sa 546:532, dok je Marija Neralić izgubila od Pejak sa 572:520.

U drugom paru, Marija Paušić izgubila je bod za samo 6 čunjeva, od Valerije Smuđ sa 544:538, a najlošije je bilo na 4 stazi: Mirjana Orelj je u prvih 60 srušila 266, a onda su iduće dvije zamjene Anđelka Kurelac i Ana Karas bacile dosta loše, srušile samo 229 čunjeva, pa je ovaj dvoboj izgubljen sa čak 573:485.

Unatoč velikom zaostatku od 1:3 u poenima i oko 130 čunjeva razlike za Sisciu, posljednji par Ogulina odlično je odigrao i gotovo dostigao tu veliku prednost gošći. Marica Bokulić odigrala je najbolji rezultat 17.kola Prve lige srušivši čak 622 čunja, Branka Neralić također je osvojila bod pobijedivši Smuđ sa 573:555, no veliki zaostatak nije se mogao stići.
Inače, i sa pobjedom naše kuglačice ne bi mogle dostići spasonosno 8.mjesto jer u posljednjem kolu međusobno igraju preostale dvije ekipe u borbi za opstanak, Siscia i Osijek, no ukoliko se prvenstvo 2.Hrvatske lige nebi nastavilo, velika je mogućnost da iz Prve lige neće nitko ispasti.U posljednjem 18.kolu kuglačice Ogulina gostuju u Zagrebu kod Admirala, ekipe koja se bori za 2.mjesto i koja je u jesenskom dijelu prvenstva srušila ženski ekipni rekord kuglane Klek.

Posljednje objavljeno

Evo koliko novca smijete prenijeti preko granice bez prijave

OgPortal

Počelo rušenje zgrade bivšeg mirovinskog i socijalnog osiguranja

OG Portal

EMA započela s ispitivanjem lijeka protiv covida-19

OgPortal

Stožer planira testiranje: Kako će izgledati odlazak na svadbu ili koncert?

OgPortal

Capak: Pohana svinjetina je opasnija od AstraZenece

OgPortal

Hoćemo li imati reprizu izbora za gradonačelnika Karlovca od prije četiri godine? Po našoj anketi čini se tako, u drugom krugu ponovo Mandić i Petračić

OgPortal