Aktualno Županija

Bićanić u Saborskom po treći mandat, Plesac u Žakanju po prvi

Stjepan Plesac kandidat je HDZ-a za načelnika Žakanja, a Marko Bićanić kandidat iste stranke za načelnika Saborskog.

Stjepan Plesac,po zanimanju magistar inženjer elektrotehnike s više od 30 godina radnog iskustva u privatnim poduzećima u Sloveniji i Hrvatskoj , u zadnja 3 mandata bio je i općinski vijećnik u Žakanju.

Kako sam ističe glavni poticaj za kandidaturu za načelnika Općine bila je želja da svojim iskustvom pomogne u razvoju Općine, posebno gospodarstva i komunalne infrastrukture, kao i da se mladim obiteljima stvore uvjeti za ostanak u rodnom kraju bez potrebe za odlaskom u velike gradove ili inozemstvo.

Bićanić pak “trči” po treći mandat načelnika Saborskog, a kandidirao se kada nitko nije imao hrabrosti za tu poziciju. Riješio je kako kaže, sve dugove općine i danas Saborsko nije dužno nikome ništa. Ovo mjesto razrušeno u ratu, pravi je izazov u političkom smislu, a Bićanić kaže kako im je Karlovačka županija puno pomogla, osobito kad je bilo najteže.

Obojicu kandidata svesrdno podržavaju i kandidatkinja za županicu Martina Furdek Hajdin te dožupanicu Vesna Hajsan Dolinar.(radio-mreznica)

Posljednje objavljeno

Odlični rezultati učenika na Festivalu matematike

OgPortal

Odobrena sredstva za projekt “Odrastimo sretni”

OgPortal

Zbog radova nova regulacija prometa na Baniji iduća tri mjeseca: Zatvoren dio Vrazove, smiju stanari, hitne službe i izvođač radova

OgPortal

Prekid vatre u Afganistanu: Ubijeno najmanje 11 civila

OgPortal

Novi mobilni rendgen za vozila na Bajakovu

OgPortal

Za Ogulinski festival bajke dobivena potpora od 100 tisuća kuna

OgPortal