Aktualno Županija

Tri vozača pod utjecajem alkohola, jedan pokušao pobjeći i vrijeđao policiju

U protekla 24 sata na području Policijske uprave karlovačke evidentirano je jedno kazneno djelo, jedan prekršaj narušavanja javnog reda i mira (Slunj) i jedna prometna nesreća s lako ozlijeđenom osobom.

Upravljao automobilom pod utjecajem alkohola i vrijeđao policijske službenike
U subotu 10. travnja policijski službenici su na području Bosiljeva postupali prema 65-godišnjaku za kojeg je utvrđeno da je kolnikom nekontrolirano upravljao osobnim automobilom karlovačkih registarskih oznaka pod utjecajem alkohola od 1,49 g/kg. Nakon što su ga uočili, policijski službenici su ga uz uporabu svjetlosnih i zvučnih signala pokušali zaustaviti i isključiti iz prometa, međutim vozač se oglušio i nastavio kretati nakon čega se zaustavlja. Prilikom postupanja odbio je dati policijskim službenicima svoje dokumente, počeo ih vrijeđati te se pokušao udaljiti u čemu su ga spriječili. Zbog počinjenih prekršaja, jučer 11. travnja, nadležni sud izrekao mu je novčanu kaznu od 11.200 kuna i tri mjeseca zabrane upravljanja motornim vozilom

Upravljali vozilima pod utjecajem alkohola
Policijski službenici su jučer navečer na autocesti A1 utvrdili da osobnim automobilom krapinskih registarskih oznaka pod utjecajem alkohola od 2,75 g/kg upravlja 63-godišnjak. Također su jučer navečer policijski službenici i u Slunju utvrdili da teretnim automobilom zagrebačkih registarskih oznaka pod utjecajem alkohola od 1,16 g/kg upravlja 63-godišnjak. Vozači su isključeni iz prometa i smješteni u posebne prostorije policije te će biti sankcionirani sukladno odredbama Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Posljednje objavljeno

Gotovo je! Dalibor Domitrović ponovo je na čelu grada Ogulina

OgPortal

U Gradskom vijeću bi trebalo biti  8 vijećnika SDP-a,  6 vijećnika HDZ-a i 1 iz DP-a

OgPortal

SDP-u najviše glasova i za Gradsko vijeće

OgPortal

Domitroviću pobjeda u prvom krugu?

OgPortal

Prvi neslužbeni rezultati s pojedinih biračkih mjesta

OgPortal

Birališta zatvorena – čekamo prve, neslužbene rezultate

OgPortal