Aktualno OG sada Ogulin

U utrku za još jedan mandat – Daniel Vukelja i Dalibor Domitrović

U Poduzetničkoj zoni danas je održana tiskovna konferencija ogulinskog SDP-a, na kojoj su predstavljeni kandidati za buduće čelnike grada Ogulina, koje ćemo birati na izborima 16. svibnja. Kao što je poznato, Dalibor Domitrović svoju je kandidaturu istakao još u studenom prošle godine, a danas je rečeno kako će kandidat za njegova zamjenika biti dosadašnji dogradonačelnik Daniel Vukelja.

Nakon što se osvrnuo na dosadašnji rad, te izrealizirane projekte koji su provedeni u ovom mandatu, bez obzira na sve elementarne nepogode i krizu vlasti, te koronu,  Daniel Vukelja naglasio je koji će mu biti prioriteti djelovanja u budućem radu. Evo što je, među ostalim, rekao:

Gradonačelnik Dalibor Domitrović naglasio je da je iza njih težak mandat, ali je Ogulin ipak postao grad uspjeha. Vidi se to po proračunu koji je narastao za dva i pol puta, a provedeno je je niz Europskih projekata u vrijednosti  od oko 60 milijuna kuna.

Domitrović je rekao i što će raditi u buduće, kad 16. svibnja ponovo dođu na vlast.

Potporu Vukelji i Domitroviću došli su dati njihovi stranački kolege, dosadašnji gradski vijećnici SDP-a, te kandidat za župana Stjepan Mikulandrić i kandidatkinja za zamjenicu župana Ivana Salopek Šumonja, dosadašnja zamjenica gradonačelnika.