Aktualno Županija

Jučer čak 10 kaznenih djela i jedna prometna

U protekla 24 sata na području Policijske uprave karlovačke evidentirano je deset kaznenih djela i jedna prometna nesreća s teško ozlijeđenom osobom.

U prometnoj nesreći teško ozlijeđena biciklistica
Jučer u 15.10 sati u Dugoj Resi dogodila se prometna nesreća u kojoj je teško ozlijeđena biciklistica. Osobnim automobilom daruvarskih registarskih oznaka upravljao je 43-godišnjak koji je prilikom pretjecanja bicikla s kojim je upravljala 75-godišnjakinja udario u bicikl, uslijed čega je 75-godišnjakinja pala s bicikla te je teže ozlijeđena. Protiv 43-godišnjeg vozača će nadležnom državnom odvjetništvu biti podnesena kaznena prijava.

 Otuđena kosilica za travu

U razdoblju od 13. do 16. travnja, nepoznati počinitelj provalio je u pomoćne prostorije pored obiteljske kuće u Generalskom stolu i otuđio kosilicu za travu. Materijalna šteta veća je od 1.000 kuna.

Iz kuće otuđen novac
Jučer je u Policijskoj postaji Karlovac zaprimljena prijava 47-godišnjaka da mu je tijekom popodneva u Draganiću, iz nezaključane kuće nepoznati počinitelj otuđio novac.

Posljednje objavljeno

Odlični rezultati učenika na Festivalu matematike

OgPortal

Odobrena sredstva za projekt “Odrastimo sretni”

OgPortal

Zbog radova nova regulacija prometa na Baniji iduća tri mjeseca: Zatvoren dio Vrazove, smiju stanari, hitne službe i izvođač radova

OgPortal

Prekid vatre u Afganistanu: Ubijeno najmanje 11 civila

OgPortal

Novi mobilni rendgen za vozila na Bajakovu

OgPortal

Za Ogulinski festival bajke dobivena potpora od 100 tisuća kuna

OgPortal