Aktualno Sport

Kuglačice odigrale u subotu utakmicu posljednjeg 18.kola 1.HKL

1.HKL – 18.kolo (17.04.2021.)
ADMIRAL – OGULIN 5:3 (3371:3270)
Kuglačice Ogulina odigrale su u subotu u Zagrebu utakmicu posljednjeg 18.kola 1.HKL protiv ekipe Admirala. Rasterećene briga oko ispadanja, ogulinske kuglačice odigrale su vrlo dobro i umalo iznenadile jednu od najboljih ekipa lige, no ipad, favorizirani Admiral na kraju je pobijedio sa 5:3, odnosno sa 3371:3270 u čunjevima.
U prvom paru Barbara Žilić odigrala je odlično i pobijedila je Majhen sa 570:554, a svoju prvu utakmicu za Ogulin vrlo dobro je odigrala Roberta Čordaš, iako je izgubila od Kiare Mazulović sa 577:555.
U drugom paru 16-godišnja Petra Stipetić opet je bila vrlo dobra i osvojila bod pobijedivši Valentinu Smuđ sa 544:541, a Marija Paušić je izgubila od Amre Imširević sa 542:494.
Posebno zanimljivo bilo je u posljednjem paru, opet su kuglačicama Ogulina presudile – bivše igračice Ogulina. Branka Neralić pobijedila je Anu Gerovac sa 561:544, a izvanredna Iva Cindrić opet je bila najbolja igračica utakmice sa čak 613 čunjeva, pobijedila je našu Maricu Bokulić koja je srušila 546 čunjeva.
U konačnoj tablici prvenstva 1.lige, kuglačice Ogulina osvojile su posljednje 10.mjesto sa 7 bodova, bod manje od Osijeka.
Prvak je Riječka Mlaka, za koju su odlično igrale bivše igračice Ogulina Ivana Neralić i Venesa Bogdanović, drugo i treće mjesto podijelili su Istra iz Poreča i zagrebački Admiral sa 2 boda manje od Mlake. Dakle, kuglačice Ogulina ni treći put 15 godina postojanja, nisu uspjele zadržati status prvoligašica, no ukoliko se zbog epidemije koronavirusa ne bude moglo nastaviti prvenstvo 2.lige, postoji mogućnost da naše kuglačice ipak ostanu prvoligašice, odnosno da nitko ne ispada iz 1.lige.

Posljednje objavljeno

Odlični rezultati učenika na Festivalu matematike

OgPortal

Odobrena sredstva za projekt “Odrastimo sretni”

OgPortal

Zbog radova nova regulacija prometa na Baniji iduća tri mjeseca: Zatvoren dio Vrazove, smiju stanari, hitne službe i izvođač radova

OgPortal

Prekid vatre u Afganistanu: Ubijeno najmanje 11 civila

OgPortal

Novi mobilni rendgen za vozila na Bajakovu

OgPortal

Za Ogulinski festival bajke dobivena potpora od 100 tisuća kuna

OgPortal