Aktualno Magazin Zabava

Komentar Šprajca o remek nedjelu u Ministarstvu zdravstva: Đavo kad jednom uđe ne izlazi tako lako

Sumnja se da je u ministra Beroša kao i u mnoge druge ministre ušao đavo korupcije
Kako izgleda prvi grijeh koji se stavlja na dušu ministru zdravstva, grijeh kojim se trenutno bave egzorcisti u Uskoku. Naime sumnja se da je u ministra Beroša kao i u mnoge druge ministre ušao đavo korupcije.

I to na temi borbe protiv pandemije tj. cijepljenja građana što bi stvarno bilo za deveti krug pakla pa ne želimo u to uopće vjerovati dok se ne dokaže suprotno ali eto, ko za vraga, dokaza sve više.
Tako je portal Telegram otkrio kako je internet platforma Cijepi.se Ministartsva zdravstva, još jedno remek nedjelo njihovog omiljenog dobavljača informatičkih usluga tvrtke Cuspis.

Naime spomenuta tvrtka do dolaska Vilija Beroša na mjesto ministra nije bilježila neke velike poslovne uspjehe ali s Berošem ju krenula karta pa su uz mnoge druge poslove za ministarstvo zdravstva dobili i posao izrade te platforme koja je već nekoliko puta zakazala i iživcirala građane koji se preko nje prijavljuju na cijepljenje.
Ali lako za naše živce, otkrilo se da je u tom slučaju Beroševo ministarstvo bilo raskošno i s našim novcima. IT stručnjaci tvrde da je platforma preskupo plaćena a kako nije plaćena preko javnog natječaja nego izravnom pogodbom onda je i logično da je preskupo plaćena. Osim toga vlasnik tvrtke Cuspis, izvjesni Vinko Kojundžić viđen je na jednom predizbornom skupu HDZ-a kako oduševljeno fotografira ministra Beroša , što je otkrio portal Index.
Ali tu nema ništa sporno, nakon nekoliko milijuna kuna koje je zaradio na ministru Berošu tko ga ne bi oduševljeno fotografirao. Ali to nije sve, skupih usluga bez javnih natječaja izgleda da je bilo još, jer đavo kad jednom uđe ne izlazi tako lako. Inače da podsjetimo i na naše otkriće kako je ministar Beroš još kao pomoćnik ministra u slobodno vrijeme bio sudski vještak za stradale u prometnim nesrećama i to tako da nit je vidio stradale nit je vidio sudove ali honorare je uvijek rado vidio. (rtl.hr)