Aktualno Županija

Iz autobusa u Karlovcu otuđio novčanik s dokumentima i novcem

U protekla 24 sata na području Policijske uprave karlovačke evidentirano je sedam kaznenih djela i dvije prometne nesreće od kojih jedna sa smrtno stradalom osobom i jedna s materijalnom štetom.

Jučer je u Policijskoj postaji Karlovac zaprimljena prijava 61-godišnjaka da mu je nepoznati počinitelj jučer iz autobusa u Karlovcu otuđio novčanik s dokumentima i novcem. Materijalna šteta veća je od 1000 kuna.

Jučer, kao što smo pisali, u 11.52 sati na autocesti A1 u tunelu „Mala Kapela“, na dijelu gdje se zbog radova promet odvijao kroz jednu tunelsku cijev, dogodila se prometna nesreća. Osobnim automobilom njemačkih registarskih oznaka upravljao je 75-godišnji državljanin Crne Gore koji se nije kretao sredinom obilježene prometne trake, već je vozilo u kretanju pomaknuo u desno gdje je udario u rubni kamen. Uslijed navedenog izgubio je nadzor nad upravljačem i u zanošenju prešao na suprotnu stranu kolnika, namijenjenu za promet vozila iz suprotnog smjera, a gdje je na njega naletio osobni automobil zadarskih registarskih oznaka kojim je iz suprotnog smjera upravljao 37-godišnji hrvatski državljanin. U prometnoj nesreći smrtno je stradao 75-godišnji vozač, a 37-godišnji vozač je lakše ozlijeđen. O događaju će nadležnom državnom odvjetništvu biti podneseno izvješće.