Aktualno Sport

Najbolji sportaši županije – među njima i Ogulinci

Zajednica športova Karlovačke županije provela je u siječnju izbor najboljih u sportu Karlovačke županije, no svečanost podjele nagrada najboljima nije se mogla organizirati zbog epidemioloških mjera protiv koronavirusa.

No ipak, Zajednica športova Karlovačke županije odlučila je podijeliti priznanja i ostale nagrade po prvi puta, umjesto tradicionalne svečanosti, na drugačiji način: svi dobitnici priznanja za najbolje u sportu u 2020.godini pozvani su u srijedu i četvrtak u Karlovac, gdje su im u Sportskoj dvorani na Rakovcu uručene nagrade, a sve je snimila i ekipa iz TV Trend, te će se ovo proglašenje najboljih moći vidjeti i na televiziji. Termin prikazivanja te emisije javit ćemo našim slušateljima čim ga saznamo.

Među dobitnicima nagrada ima i naših Ogulinaca: tako je među najboljim trenerima nagrađen Miljan Vorkapić iz Košarkaškog kluba Ogulin, a među sportskim djelatnicima predsjednica nogometnog kluba Dobra, Davorka Luketić.

Nagrade su jučer u Karlovcu primili i najbolji mladi sportaši s ostvarenim uspjehom u 2020.godini, prvaci Hrvatske Dorian Salopek iz Teniskog kluba Ogulin i Ema Sabljak iz Ženskog kuglačkog kluba Ogulin, te mladi nadareni sportaši do 15 godina, Vito Srdarev (Rukometni klub Ogulin), Izabela Poljančić (Veslački klub Sabljaci), Ivano Božičević (Teniski klub Frankopan), te Kaja Jerak, Iris Božičević i Mateo Rupčić (Teniski klub Ogulin).

mladi sportasi ogulina 2020