Aktualno OG sada Ogulin

Nastava u ogulinskim školama ostaje prema dosadašnjem modelu

Iz Stožera CZ Karlovačke županije stigla nam je informacije o načinu održavanja nastave u školama naše županije. U informaciji stoji:

Kriterij određivanj načina izvođenja nastave jest 7-dnevna incidencija oboljelih po jedinicama lokalne samouprave, s referentnom točkom od 1500 te redovito praćenje epidemiološke situacije u svakoj pojedinoj školi (pozitivni učenici i nastavnici te broj osoba i razrednih odjela u samoizolaciji).

Sukladno tome, donesena je sljedeća odluka:
Nastava u osnovnim školama za sve razrede odvijat će se prema modelu A (nastava u školi). Iznimno, u školama na području grada Karlovca, Duge Rese, Ogulina i Slunja, nastava će se odvijati prema dosadašnjem modelu – niži razredi (1.-4.) prema modelu A, a ostali razredi (5.-8.) prema modelu C (nastava na daljinu).

Nastava u svim srednjim školama odvija se prema modelu C, izuzev učenika završnih razreda (4. odnosno 5.razredi) , nastava se odvija prema modelu A. Izvršavanje obveza u okviru praktične nastave, dopušteno je sukladno svim propisanim epidmiološkim mjerama. Nastava u Glazbenoj školi se zbog specifičnosti odvijanja nastavnog procesa (individualna nastava) održava uživo.

Ova Odluka primjenjuje se do 2.svibnja 2021.godine

Posljednje objavljeno

Informatička pismenost, PR i marketing

OgPortal

Macron za inicijativu da cjepiva protiv covida-19 postanu svjetsko javno dobro

OgPortal

Plenković: “Ideja je da se rad nedjeljom zabrani, osim 16 nedjelja u godini”

OgPortal

Kandidat Domovinskog pokreta za župana na tiskovnu došao službenim autom gradske tvrtke! Novinarima rekao da je na godišnjem odmoru, iz Čistoće tvrde da – nije!

OgPortal

Novi kamion za SKG, vrijedan više od milijun kuna

OgPortal

Milanović iz Splita: Gospodi iz HDZ-a bi bilo dobro da prestanu lagati

OgPortal