Aktualno OG sada Ogulin

Nastava u ogulinskim školama ostaje prema dosadašnjem modelu

Iz Stožera CZ Karlovačke županije stigla nam je informacije o načinu održavanja nastave u školama naše županije. U informaciji stoji:

Kriterij određivanj načina izvođenja nastave jest 7-dnevna incidencija oboljelih po jedinicama lokalne samouprave, s referentnom točkom od 1500 te redovito praćenje epidemiološke situacije u svakoj pojedinoj školi (pozitivni učenici i nastavnici te broj osoba i razrednih odjela u samoizolaciji).

Sukladno tome, donesena je sljedeća odluka:
Nastava u osnovnim školama za sve razrede odvijat će se prema modelu A (nastava u školi). Iznimno, u školama na području grada Karlovca, Duge Rese, Ogulina i Slunja, nastava će se odvijati prema dosadašnjem modelu – niži razredi (1.-4.) prema modelu A, a ostali razredi (5.-8.) prema modelu C (nastava na daljinu).

Nastava u svim srednjim školama odvija se prema modelu C, izuzev učenika završnih razreda (4. odnosno 5.razredi) , nastava se odvija prema modelu A. Izvršavanje obveza u okviru praktične nastave, dopušteno je sukladno svim propisanim epidmiološkim mjerama. Nastava u Glazbenoj školi se zbog specifičnosti odvijanja nastavnog procesa (individualna nastava) održava uživo.

Ova Odluka primjenjuje se do 2.svibnja 2021.godine