Aktualno Magazin Zabava

Maja Šuput otkrila tko čuva Blooma dok ona radi, ali i tko je osmislio njegovo neobično ime


‘Mislim da će moj najveći supertalent biti svakih pet minuta ne poslati poruku: Je l‘ spava? Je l‘ puna pelena?‘, priznaje

Prošle nedjelje krenulo je snimanje audicijskih emisija osme sezone zabavnog showa Nove TV “Supertalent”. Žiri se okupio u svom već poznatom sastavu – Martina Tomčić, Janko Popović Volarić, Davor Bilman, ali i Maja Šuput koja je na set emisije stigla iako je prije mjesec dana rodila sinčića Blooma.

U jučerašnjem IN magazinu Maja Šuput podijelila je svoje impresija sa snimanja, rekavši kako joj je “Supertalent” oduvijek bio najdraži projekt i kako joj je teško palo ovo čekanje na novu sezonu koju je prošle godine stopirala epidemiološka situacija. Ipak, očekivano najviše je govorila o sinu kojeg je dobila sa suprugom Nenadom Tatarinovim.
”Meni je do te mjere toliko prirodno došlo to majčinstvo da imam osjećaj kao da sam ih imala već sedam. Jednostavno mi ide. Ne znam kako da ti to objasnim. Prirodno mi je. Nisam nikad prije bila s bebama niti sam u životu presvukla nekom pelenu. Eto, nekako mi je sjelo i ja se samo bojim da mi to dijete ne ugušimo od poljubaca”, izjavila je Šuput IN magazinu. A dok pjevačica žirira, novopečeni otac brine o malenom Bloomu, što je prilika, kako je zaključila za još dublje povezivanje tate i sina.
”Mislim da će moj najveći supertalent biti svakih pet minuta ne poslati poruku: Je l’ spava? Je l’ puna pelena? Je li sve u redu? Sad sam na snimanju cijelo vrijeme, daj mi ga slikaj. Mogu sad FaceTime. Supertalent će mi na pet minuta odmaknuti misli”, prepuna energija ispričala je Šuput. Pojasnila je i ime koje su nadjenuli sinu.
”Nismo dali nijedno ime koje smo ja i muž izabrali. Ovo nam je predložio jedan moj prijatelj i kolega. I onda smo čekali da ga vidimo. Kad sam došla iz bolnice još danima smo gledali naše prijedloge. Kad smo god pokušavali dozvati ili nešto, jednostavno nije pasalo. On baš izgleda kao Bloom, jednostavno bi ga pojeo”, zaključila je Maja Šuput. Za nekoliko dana moći će ponovno cijele dane provoditi sa svojom obitelji, jer bi u nedjelju ili ponedjeljak trebalo biti okončano snimanje audicijskih emisija. Tada kreće duža pauza, jer one uživo emisije Supertalenta planirane su za jesen, naravno ako će dopustiti epidemiološka situacija da se emitiraju izravno. (jutarnji.hr)