Aktualno Županija

Domovinski pokret ostao bez kandidatkinje za gradonačelnicu Karlovca, Stojkić: Ne želim sudjelovati za korist onih koji gledaju samo osobne interese

POVUKLA KANDIDATURU

Nažalost, prijeđena je crta političkog popuštanja te je došlo do političkog razlaza, izvijestila je Stojkić.

Izborne liste i kandidature još nisu ni predane, a već je došlo do odustajanja jedne kandidatkinje u utrci za gradonačelnicu Karlovca.

Radi se, naime, o sad već bivšoj uzdanici Domovinskog pokreta Martini Stojkić koja je danas povukla svoju kandidaturu i to zbog neslaganja sa strankom koja ju je istaknula kao svoju kandidatkinju.

  • Ovim putem vas obavještavam o povlačenju svoje kandidature za gradonačelnicu Grada Karlovca ispred Domovinskog pokreta. Nažalost, prijeđena je crta političkog popuštanja te je došlo do političkog razlaza, izvijestila je Stojkić.

Kako kaže, priključila se Domovinskom pokretu i odlučila se kandidrati za gradonačelnicu Grada Karlovca ispred DP-a upravo zbog načela i principa koje DP zastupa. Političke promjene moguće su samo ako ih provode oni koji su vjerodostojni, navodi Stojkić i dodaje da i dalje stoji iza svega što sam rekla na predstavljanju kandidata i što je znijela u svom programu.

  • Smatram da je politika časno i odgovorno zanimanje koje prvenstveno treba biti na usluzi građanima te ne želim pristati na ništa manje od toga. Za mene nikada u pitanje nije dolazio kompromis o interesima mojih sugrađana i moga grada, kaže još Stojkić.

Isto tako, dodaje: S obzirom na to da moj obraz nema cijenu i da sam u ovaj proces ušla s nadom da mogu nešto promijeniti, odlučila sam se na ovaj korak jer ne želim sudjelovati u daljnjem djelovanju podružnice za korist pojedinaca koji nažalost gledaju samo svoje osobne interese, a ne doprinosu i razvoja grada Karlovca.

  • Ovim putem želim se ispričati članovima, simpatizerima, ali i svim građanima grada Karlovca koji su mi iskazali podršku i kojima sam dala nadu da se pravedni i pošteni ljudi, bez ijedne mrlje u poslovnoj i privatnoj karijeri, mogu uključiti u politiku i biti pokretači promjena, zaključila je Stojkić.

Kako stvari stoje, Domovinski pokret stoga neće imati kandidata za gradonačelnika/icu Karlovca dok je, podsjetimo, kandidat za župana bivši HDZ-ovac Vlatko Ivka. (kaportal.hr)