Aktualno Sport

Teniske vikend vijesti

OP Ogulina do 12 godina
Ovoga vikenda na terenima Teniskog kluba Ogulin, održano je Otvoreno prvenstvo Ogulina do dvanaest godina. U subotu su održane kvalifikacije za ulazak u glavni turnir, a na turniru su nastupili mnogi članovi Teniskog kluba Ogulin. Tatjana Paskaš (s tri pobjede) i Vito Jerak (s dvije pobjede) osigurali su ulazak u glavni turnir.
Vito Jerak izgubio je u prvom kolu od Ivana Alića (TK Karlovac) s 2:4 1:4. Tatjana Paskaš bila je slobodna u prvom kolu, a u drugom kolu izgubila je od Lane Leko (TK Medveščak) sa 3:4 (7) 0:4.

OP TK Franjo Punčec

Marinela Mihalić, članica Teniskog kluba Ogulin, nastupila je ovoga vikenda na OP TK Franjo Punčec u Čakovcu do 14 godina. U kvalifikacijama (round robin sistem) ostvarila je dvije pobjede te jedan gubitak i time je ušla u glavni turnir. Marinela je u prvom kolu glavnog turnira izgubila od Tare Damjanović sa 2:4 0:4.

OP TK Samobor

Kaja Jerak, članica Teniskog kluba Ogulin, nastupila je na Otvorenom prvenstvu TK Samobor do 16 godina. Kaja je u prvom kolu pobijedila Jurjević Alisu Emu (TK Samobor 1890) sa 6:1 6:2, dok je u drugom kolu izgubila od Ene Poljan (TK Varaždin 1181) s 1:6 2:6. (Foto: TK Ogulin)

Posljednje objavljeno

Odlični rezultati učenika na Festivalu matematike

OgPortal

Odobrena sredstva za projekt “Odrastimo sretni”

OgPortal

Zbog radova nova regulacija prometa na Baniji iduća tri mjeseca: Zatvoren dio Vrazove, smiju stanari, hitne službe i izvođač radova

OgPortal

Prekid vatre u Afganistanu: Ubijeno najmanje 11 civila

OgPortal

Novi mobilni rendgen za vozila na Bajakovu

OgPortal

Za Ogulinski festival bajke dobivena potpora od 100 tisuća kuna

OgPortal