Aktualno Županija

Koalicija predvođena SDP-om predstavila kandidate za karlovačko Vijeće: Želimo grad koji daje priliku za sve, ne samo za HDZ

Želimo grad koji daje priliku za sve, ne samo za HDZ! Smeta me nepotizam! Volio bih da Karlovac postane grad jednakih mogućnosti za sve! Boli kad vidimo da nas neki drugi prestižu ubrzanim tempom!

Tako su kandidati za Gradsko vijeće koalicije SDP-NL Naš Karlovac-HSS-NS-Reformista danas pojasnili razloge zbog kojih su se odlučili politički angažirati. Različitih su zanimanja: profesori, radnici u privatnim i gradskim tvrtkama, vlasnici obrta… 10 kandidata je iz SDP-a, 7 NL Naš Karlovac, 3 iz HSS-a i jedan NS-Reformista: Dragica Malović, Ehlimana Planinc, Tomislav Novak, Zoran Brkić, Željka Verner, Krešimir Latin, Tomislav Colarić, Viktorija Banić, Sanja Jergović, Dario Janković, Davor Petračić, Dražen Cukina, Željko Poka, Marin Stanišić, Ivana Prahić, Predrag Pavličić, Kristina Požar, Josip Šoštarić i Ivica Margarin.

– SDP izlazi na izbore udruženim snagama s tri stranke centra. Radili smo u proteklom razdoblju na okupljanju oporbe svih centrističkih i socijal-demokratskih snaga i još jednom moramo izraziti naše žaljenje što jedna nova opcija, nama svjetonazorski srodna, Možemo, nije prepoznala našu želju, volju i mišljenje da bi ujedinjena oporba najlakše pobijedila na izborima i formirala toliko potrebnu novu vlast u Karlovcu. Bez obzira, želimo im puno sreće i uspjeha i očekujem da ćemo zajedno formirati novu vlast u Karlovcu, kazala je Dragica Malović, SDP-ova kandidatkinja za zamjenicu gradonačelnika.

Posljednje objavljeno

S kakvim rejtinzima stranke i političari ulaze u posljednji tjedan kampanje – donosimo u novom Cro Demoskopu

OgPortal

Gradski derbi pripao NK Ogulinu

OgPortal

Plenković: ‘Pandemija će završiti tek kad se cijela populacija cijepi‘

OgPortal

Hrvatski avion pun slovenskih putnika udario u jastreba, odmah se morao vratiti na aerodrom kod Ljubljane

OgPortal

Šuput obilježava svoj prvi Majčin dan, preslatki prizori rastapaju srca, a posebno je ganule sve druge mame

OgPortal

Telegram otkriva: Dekanica PBF-a službenom karticom kupuje Polo i Boss odjeću, Chanel parfeme i namještaj

OgPortal