Aktualno OG sada Ogulin

Novi dječji vrtić na Poredicama u završnoj fazi uređenja

Danas su gradonačelnik Dalibor Domitrović i njegovi zamjenici  Daniel Vukelja i Ivana Salopek Šumonja, u pratnji ravnateljice Dječjeg vrtića Bistrac Anite Domitrović, obišli novi dječji vrtić na Poredicama, koji će uskoro biti otvoren. Nisu krili zadovoljstvo onim što su vidjeli.

Radovi su izvedeni prema predviđenom planu i već se može vidjeti  kako izgleda prostor u kojem će mališani sigurno uživati. Stigao je i dio opreme i igračaka, a sitniji nedostaci u kuhinji koji su utvrđeni prilikom tehničkog pregleda, su otklonjeni.

Za novu pedagošku godinu u funkciju će biti stavljena , pored stare, i ova novoizgrađena zgrada dječjeg vrtića na području bivše vojarne Sveti Petar, koja će moći primiti oko 150 djece i time će se nastojati osigurati upis svoj djeci s područja grada Ogulina. Ukupno se prostire na površini od 1300 četvornih metara, a vrijednost radova iznosi 16,4 milijuna kuna. Gradonačelnik Dalibor Domitrović je u izjavi za medije, među ostalim, naglasio:

Posljednje objavljeno

Informatička pismenost, PR i marketing

OgPortal

Macron za inicijativu da cjepiva protiv covida-19 postanu svjetsko javno dobro

OgPortal

Plenković: “Ideja je da se rad nedjeljom zabrani, osim 16 nedjelja u godini”

OgPortal

Kandidat Domovinskog pokreta za župana na tiskovnu došao službenim autom gradske tvrtke! Novinarima rekao da je na godišnjem odmoru, iz Čistoće tvrde da – nije!

OgPortal

Novi kamion za SKG, vrijedan više od milijun kuna

OgPortal

Milanović iz Splita: Gospodi iz HDZ-a bi bilo dobro da prestanu lagati

OgPortal