Aktualno OG sada Ogulin

Upis djece u Dječji vrtić „Bistrac“ Ogulin

Na web stranicama Dječjeg vrtića „Bistrac“ Ogulin objavljen je Javni poziv za podnošenje prijava za upis djece u redovni program za pedagošku godinu 2021./2022.

U njemu su navedena sva potrebna dokumentacija koju roditelji zajedno za zahtjevom za upis njihove djece mogu predati od 01.-15. svibnja.
Za novu pedagošku godinu u funkciju će biti stavljena novoizgrađena zgrada dječjeg vrtića na području bivše vojarne Sveti Petar koja će moći primiti oko 150 djece i time će se nastojati osigurati upis svoj djeci s područja grada Ogulina. Ukupno će imati 1300 četvornih metara.
Dječjem vrtiću „Bistrac“ Ogulin odobren je projekt u sklopu kojeg će u potpunosti digitalizirati upise u vrtić. Riječ je o projektu “Informatizacija procesa i uspostava cjelovite elektroničke usluge upisa u odgojne i obrazovne ustanove“ koji provodi Središnji državni ured za razvoj digitalnog društva.
Cilj projekta je uključiti ustanove ranog i predškolskog odgoja i obrazovanja u informatizirani sustav za prijavu i upis djece u vrtić. Kroz projekt vrtićima je omogućeno korištenje e-usluge, edukacija zaposlenika vrtića za korištenje e-usluga, korisnička podrška za provođenje projektnih aktivnosti, evaluacija, edukacija i korisnička podrška imenovanih stručnjacima za tehničku podršku i slično.

Vrtićima je također osigurana računalna oprema. Takav način upisa još se neće provoditi za nadolazeću pedagošku godinu jer je projekt još u svojoj početnoj fazi, ali svakako će biti spreman za primjenu za pedagošku godinu 2022./2023.
Više informacija o upisima može se pronaći na internetskoj stranici Vrtića na adresi www.bistrac.hr ili na broj telefona 047/522-001, radnim danom od 7:00 do 15:00 sati, te na ovoj POVEZNICI.

Posljednje objavljeno

Iz Nacionalnog Stožera

OgPortal

U Ogulinu 11 osoba zaraženo virusom

OgPortal

Prva pričest

OgPortal

Mladić pao s 24 ukradena respiratora! Nabavio ih u Švedskoj, skrivao ih u zagrebačkoj krčmi

OgPortal

Počelo uklanjanje Oružane, za dva mjeseca od nje ostaje samo pročelje i dio do crkve sv. Nikole

OgPortal

Amnesty International ispričao se Navaljnom jer mu je povukao status ‘zatvorenika savjesti‘

OgPortal