Aktualno OG sada Ogulin

Počelo rušenje zgrade bivšeg mirovinskog i socijalnog osiguranja

Prije nekoliko dana započeli su radovi na zgradi u kojoj su nekad bili smješteni uredi mirovinskog i socijalnog osiguranja, pored ogulinskog Doma zdravlja. S obzirom da se radi o objektu čiji vlasnik je od 2019. godine upravo Dom zdravlja Ogulin, još u utorak smo na adresu ravnateljice Zlate Kurelac poslali upit kako bi doznali više informacija o navedenim radovima. Odgovor smo  primili u četvrtak poslijepodne.

Kako je navela u svom odgovoru ravnateljica Kurelac, krajnji cilj ovih radova je izgradnja pedijatrijskih ambulanti i preseljenje iz sadašnjeg prostora u novi adekvatniji za obavljanje djelatnosti. Na taj način prizemlje stare zgrade oslobodit će se za ordinacije obiteljske/ opće medicine.
Radove uklanjanja zgrade izvodi ogulinska tvrtka Gavan D&I d.o.o. iz Ogulina, koja je kao najpovoljniji ponuditelj izabrana u postupku nabave. Radovi bi trebali biti okončani do 31. svibnja ove godine. Za tu namjenu osiguran je iznos od 249.000,00 kuna, a sredstva osigurava Karlovačka županija, koja je ujedno i osnivač ove ustanove.(radio-ogulin)