Aktualno Magazin Zabava

Šuput obilježava svoj prvi Majčin dan, preslatki prizori rastapaju srca, a posebno je ganule sve druge mame

Maja Šuput obilježila je Majčin dan na društvenim mrežama gdje je objavila fotografije sa sinom Bloomom.
Maja Šuput danas slavi prvi Majčin dan u životu kada je i sama majka, a taj poseban osjećaj podijelila je sa svojim obožavateljima na profilu na Instagramu gdje ju prati gotovo pola milijuna ljudi.
“Nikada zahvalnija životu što te imam i što si me učinio najsretnijom mamom na svijetu. Moj prvi Majčin dan. Svim mamicama nek je sretan, najsretniji”, poručila je Maja uz fotografije na kojima pozira sa sinom Bloomom u naručju.
“Hvala, također sretno i blagoslovljeno”, “Preslatko”, “Sretan ti prvi majčin dan”, “Hvala ti, ljepotice, uživaj u majčinstvu”, “Svim majkama od srca želim sretan majčin dan”, Divna majčice, sretan ti najljepši dan”, “Od srca ti želim da uživaš u takvom osjećaju”, “Slika je za sačuvati za uspomenu”, “Sretan Majčin dan, mama Maja”, dio je lijepih želja i poruka koje je dobila u komentarima.

 

 

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli majasuput (@majasuput)

Maja se nedavno pohvalila kako će maleni Bloom uskoro dobiti osobnu iskaznicu i putovnicu kako bi bio spreman za avanture van Hrvatske, a pokazala je i kako izgleda njegova soba pa je pratitelje na Instagramu povela i u virtualni obilazak. Ako niste vidjeli kako će izgledati Bloom room – evo prilike:

 

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli majasuput (@majasuput)


Maju večeras gledamo u novoj epizodi hit-showa “Tvoje lice zvuči poznato” u kojoj nas čeka nova doza zabave i urnebesnih transformacija kandidata. (dnevnik.hr)