PROMO 3

Tim za Ogulin koji raste

Prošle su četiri godine otkako ste nam dali povjerenje da vodimo naš grad. Bile su to izuzetno zahtjevne i teške četiri godine u kojima smo se suočili s brojnim nedaćama, poplavama, jakim nevremenom u nekoliko navrata, požarima na odlagalištu otpada, obilnim snijegom, političkom krizom koja je rezultirala osmomjesečnim zastojem u radu gradske uprave i na kraju velikom pandemijom koja nas je sve zajedno stavila u nezavidan i težak položaj. Kad smo preuzeli odgovornost za Ogulin, zatekli smo i brojne probleme u gradskim tvrtkama i ustanovama te proračun u visini od 40 milijuna kuna s manjkom na općim prihodima od 3,5 milijuna kuna.
Nismo oklijevali već smo se uhvatili u koštac sa svim problemima. Odlučili smo pokazati da se može. Rješavanje postojećih problema, a zatim rad na poboljšanju kvalitete života naših građana, razvoj grada, jačanje gospodarstva, zelene politike te otvaranje radnih mjesta, bio je imperativ tima.
Ogulin je postao otvoreniji grad. Ogulin je postao jači grad. Ogulin je postao življi grad. Od grada neprilika, postali smo grad prilika i uspjeha i uzor mnogima. Ogulin je postao grad koji raste, zato na predstojećim lokalnim izborima 16.05.2021. godine podržite kandidate SDP-a za gradonačelnika i zamjenika Grada Ogulina, kao i kandidate za Gradsko vijeće. Podržite tim koji ima viziju i radi za vašu budućnost. Podržite Ogulin koji raste.
1. Dalibor Domitrović, ing.
2. Daniel Vukelja, ing. struč. spec. oec.
3. Ivana Salopek Šumonja, mag. iur.
4. Marinko Herman, struč. spec. crim.
5. Ljiljana Gračanin, dipl. oecc.
6. Zlatko Mrvoš
7. Filip Šehović
8. Ljiljana Šušnjar, dipl. oec.
9. Jurica Pribanić
10. Nataša Todorović, dr. med. dent.
11. Momir Jakšić
12. Nevenka Dujmić, struč. spec. ing. sec.
13. Miodrag Matijašić
14. Renato Glavaš, umirovljeni natporučnik 1. gardijske brigade Tigrovi
15. Maja Brozović, ing. prom.