Aktualno Županija

Neregistriranim traktorom, bez dozvole i pijan, izazvao prometnu nesreću

U protekla 24 sata na području Policijske uprave karlovačke evidentirana su četiri kaznena djela, jedan prekršaj narušavanja javnog reda i mira (Karlovac) i pet prometnih nesreća s materijalnom štetom.

Ukraden ribolovni štap
Jučer je u Policijskoj postaji Duga Resa zaprimljena prijava 39-godišnjaka da mu je nepoznati počinitelj u noći na rijeci Mrežnici u Dugoj Resi otuđio ribolovni štap. Materijalna šteta veća je od 1000 kuna.

Upravljao neregistriranim i neosiguranim traktorom za vrijeme dok mu je vozačka oduzeta i pod utjecajem alkohola te izazvao prometnu nesreću
Jučer oko 19.45 sati nerazvrstanom cestom u Bosiljevu neregistriranim i neosiguranim traktorom, za vrijeme dok mu je vozačka dozvola oduzeta i pod utjecajem alkohola od 2,51 g/kg upravljao je 64-godišnjak te je izazvao prometnu nesreću s materijalnom štetom. Naime, vozač traktora se prilikom dolaska na raskrižje s državnom cestom DC204 nije zaustavio na znak obaveznog zaustavljanja već se uključivao na državnu cestu i nije propustio osobni automobil slovenskih registarskih oznaka kojim je upravljao 48-godišnjak te je došlo do sudara. Vozač traktora je do prestanka djelovanja opojnog sredstva smješten u posebne prostorije policije te će protiv njega zbog počinjenih prekršaja biti podnesen optužni prijedlog.