Aktualno Sport

Pobjeda ogulinskih tenisača

PRVA HRVATSKA TENISKA LIGA – 2.kolo

OGULIN – RABAC 7:0

U prošlu subotu je započelo prvenstvo Prve hrvatske teniske lige u kojoj igra 14 najboljih hrvatskih klubova u dvije skupine, a Teniski klub Ogulin igra u skupini Punčec. Tenisači Ogulina su u 1.kolu slobodni, u 2.kolu u srijedu (19.05.) igrali u Ogulinu protiv TK Rabac. Obzirom na cjelodnevnu kišu, susret je odigran u teniskoj dvorani Ogulin. Odličnom igrom naši tenisači opravdali su epitet favorita i pobijedili goste s maksimalnim rezultatom 7:0. U pojedinačnim mečevima, Deni Žmak je pobijedio Igora Aničića sa 6:0, 6:1, Ivan Karlo Ban je pobijedio Bojana Baznika sa 6:0, 6:0, Karlo Krolo bio je bolji od Alberta Lončarića sa 6:3, 6:2, Karlo Kajin savladao je Aleksanda Grešaka sa 6:0, 6:3, a Roko Stipetić Marka Juričića sa 6:1, 6:2. Tenisači Ogulina dobili su i oba meča parova, Ban i Krolo pobijedili su par Rapca Baznik-Lončarić sa 6:4, 6:2, a Kajin i Žmak dobili su par Grešak-Juričić sa 6:1, 6:3. Dakle, uvjerljiva pobjeda na staru prve lige bez izgubljenog seta.

U 3.kolu tenisači Ogulina sutra gostuju u Zagrebu kod TK Ponikve, koji je u prva dva kola upisao dva minimalna poraza od 3:4.

Inače, sutra u Zagrebu počinje prvenstvo Hrvatske za dječake i djevojčice do 14 godina, na kojem će igrati i četiri člana, po dvije djevojčice i dva dječaka, iz Teniskog kluba ogulin.

 

NOGOMET . najava

Najavimo i nedjeljna nogometna zbivanja: U 24.kolu 1. Županijske lige nogometaši Ogulina gostuju kod 4-plasiranog Vojnića 95, a Dobra će u Svetom Petru ugostiti 6-plasirani Zrinski Ozalj. U 20.kolu 2. Županijske lige nogometaši Oštarija gostuju u Vojniću kod pretposljednjeplasirane Petrove Gore, a nogometaši Plaškog ugostit e Vrlovku .Utakmice se igraju u nedjelju s početkom u 17,30 sati.