Aktualno Županija

U prometnoj nesreći u Karlovcu pješakinja teško ozlijeđena

U protekla 24 sata na području Policijske uprave karlovačke evidentirano je šest kaznenih djela, pet prekršaja narušavanja javnog reda i mira (Vojnić, Ogulin, Karlovac) i četiri prometne nesreće od kojih je jedna s teško ozlijeđenom osobom i tri s materijalnom štetom.

Krađa mobitela
Jučer je u Policijskoj postaji Karlovac zaprimljena prijava 19-godišnjakinje da joj je nepoznati počinitelj 24. svibnja u večernjim satima dok se nalazila na otvorenom prostoru Športsko rekreacijskog centra Korana u Karlovcu iz jakne otuđio mobitel. Materijalna šteta je veća od 2000 kuna.

U prometnoj nesreći u Karlovcu pješakinja teško ozlijeđena
Jučer u 9.50 sati na raskrižju ulica na Baniji u Karlovcu dogodila se prometna nesreća. Osobnim automobilom karlovačkih registarskih oznaka upravljao je 35-godišnjak te je dolaskom na raskrižje zaustavio vozilo, a zatim skrenuo udesno uslijed čega je udario 82-godišnju pješakinju koja je prelazila kolnik preko obilježenog pješačkog prijelaza i pritom je teško ozlijedio. Protiv vozača nadležnom državnom odvjetništvu bit će proslijeđena kaznena prijava.