Aktualno OG sada Ogulin

16. Ogulinski festival bajke – pogledajte raspored

Kao što smo već pisali, ovog vikenda nas očekuje Ogulinski festival bajke. Na stranicama Turističke zajednice, tim je povodom objavljeno:
“Pregršt sadržaja donosi 16. Ogulinski festival bajke. Taj zaigrani mladić nas je odlučio počastiti slavljem za svoj 16. rođendan! Priredio je zaista veselo slavlje, puno predstava i radionica! Ne, nije zaboravio ni pripovijedanje, a osim onog u Ogulinu odlučio je odvesti pripovjedače i na Klek, zbilja posebno mjesto za čuti bajku, i to u podne!

Organizirao je izložbe malih životinjica i ptica u nedjelju, veliku zmajarsku radionicu, kao i zipline! A za sve velike je pozvao Silvija Pleštinu i pripremio PUB kviz!

Za rekreativce je organizirao biciklijadu, a ukoliko ne želite doći vlastitim vozilom, sve je dogovorio i sa Hrvatskim željeznicama kako biste mu na rođendan stigli Karlekom. A ukoliko dođete vlakom, naravno da će vas dočekati kao najbolji domaćin.

Na posebnom jezeru u obliku srca je pripremio i izložbu talentirane ilustratorice. Zamislite, ilustracije će smjestiti u krošnje drveća.

Da ne odamo previše, jer treba nešto ostati i iznenađenje, zavirite u program i posjetite nas ovaj vikend, 11.-13.6. Sigurno ćete se dobro zabaviti i poželjeti da ovo slavlje traje svaki dan”- poručuju organizatori.

Donosimo i  raspored  programa: