Aktualno OG sada Ogulin

Konstituirajuća sjednica Gradskog vijeća Grada Ogulina održat će se 18. lipnja

U uredu gradonačelnika Dalibora Domitrovića održan je sastanak radi dogovora oko održavanja konstituirajuće sjednice Gradskog vijeća Grada Ogulina, kojem su nazočili Milan Sabljak (HDZ) i Marin Puškarić (Domovinski pokret).
Nakon uvodnog pozdrava gradonačelnika, pristupilo se utvrđivanju formalnih detalja za održavanje same sjednice.
Utvrđeno je kako nakon provedenih lokalnih izbora i objave konačnih rezultata poziciju u Gradskom vijeću čini 8 vijećnika SDP-a, a u opoziciju se svrstao 1 vijećnik Domovinskog pokreta i 6 vijećnika HDZ-a. Prijedloge vijećnika za članove Mandatne komisije, Odbora za izbor i imenovanje, predsjednika i potpredsjednika Gradskog vijeća, ali i ostalih članova radnih tijela Gradskog vijeća, što bi išlo u dopunu dnevnog reda, stranke bi trebale dostaviti najkasnije dan prije održavanja konstituirajuće sjednice.
Također je dogovoreno kako će se konstituirajuća sjednica Gradskog vijeća Grada Ogulina održati idući petak, 18. lipnja 2021. godine u Velikoj dvorani Gradske knjižnice i čitaonice Ogulin, s početkom u 13 sati, a ne kako je bilo planirano u 9, jer je za tada zakazana konstituirajuća sjednica Županijske skupštine.

Udruga žena Ogulin počastit će Gradske vijećnike tradicionalnom Ogulinskom masnicom, javljaju iz gradske uprave.