Aktualno Sport

Dalić: Jedna pogreška nas je skupo stajala

Izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Zlatko Dalić čestitao je Englezima na pobjedi, ali i svojim izabranicima unatoč porazu od Gordog Albiona na startu Eura.
– Čestitke Englezima na pobjedi, ali i našim dečkima. Teška utakmica, teško sparno vrijeme. Bilo je kako smo očekivali, da moramo izdržati 20 minuta i održati kontrolu. No, onda pogreška oko koje smo sedam dana vježbali, ne izlaziti iz pozicije stopera. Opet smo radili premalo prema naprijed, ali to ćemo popraviti u ove dvije utakmice pred nama, rekao je izbornik Vatrenih.

– Nije bilo to baš izrađeno s naše strane, ali igrali smo protiv Engleza na njihovom stadionu i bili smo većim dijelom ravnopravni. Ovo me ohrabruje i optimist sam, rekao je Dalić te se osvrnuo na mladog Vatrenog Joška Gvardiola.

– Gvardiol je nastup zaslužio svojim igrama, a s Rebićem smo htjeli dobiti dubinu, da ulazimo u prazan prostor. Sve je to bilo dosta dobro, ali nedovoljno, jedna pogreška nas je skupo stajala, rekao je Dalić.

Hrvatsku reprezentaciju 18. lipnja očekuje dvoboj protiv Češke u Glasgowu, a nastup u skupini D zaključit će dvobojem protiv Škotske 22. lipnja, također u Glasgowu. (hrt.hr) (foto:screenshotHRT)