Aktualno OG sada Ogulin

Provedena Akademija za volontere projekta STEM BAJKA

Partner Pučko otvoreno učilište Ogulin u sklopu svojeg programa OCD Inkubator provelo je Akademiju za volontere projekta STEM BAJKA. Kroz edukaciju su volonteri  upoznati sa svim bitnim odrednicama volontiranja, te su osposobljeni za pomoć u izvođenju radionica za popularizaciju STEM-a. Edukacijom volontera i njihovim uključivanjem u izvođenje radionica ojačani su ljudski kapaciteti organizacija civilnog društva koje sudjeluju u projektu. Edukaciju je provela stručna suradnica Petra Prebežić.
OCD INKUBATOR prvi je informativni program za organizacije civilnog društva s područja Grada Ogulina pokrenut u Pučkom otvorenom učilištu Ogulin. Cilj programa je pružiti organizacijama civilnog društva s područja Grada Ogulina informacije, edukacije i savjetodavne usluge koje su im potrebne i zanimljive. Projekt potiče volonterstvo i toleranciju te usmjerava OCD-e da iskoriste mogućnosti koje im nude različiti nacionalni i europski programi. Omogućenim pristupom informacijama OCD-i će moći aktivno sudjelovati u zajednici, aplicirati na postojeće pozive i natječaje, pristupiti mjestu ili događaju koje ih zanimaju, educirati se te pratiti teme i informacije koje ih zanimaju i koje su im potrebne.
Za sve upite slobodno se obratite svakim radnim danom od 7:00 do 15:00 sati putem telefona na broj +385 47 522 257, ili putem elektronske pošte na adresu [email protected]