Aktualno Županija

Policija moli za pomoć – pozivaju svjedoke i očevice koji imaju saznanja o prometnoj nesreći

U protekla 24 sata na području Policijske uprave karlovačke evidentirano je pet kaznenih djela, dva prekršaja narušavanja javnog reda i mira (Karlovac, Ogulin) i tri prometne nesreće od kojih je jedna s teško ozlijeđenom osobom i dvije s materijalnom štetom.

Pozivamo sve građane svjedoke – očevice ili osobe koje imaju saznanja o prometnoj nesreći da nam se jave
Jučer oko 11.00 sati u Ulici Dragojle Jarnević u Karlovcu dogodila se prometna nesreća. Osobnim automobilom tamno plave boje, nepoznatih registarskih oznaka, upravljala je nepoznata osoba koja se u navedenoj ulici zaustavila i automobilom je krenula unatrag, iako se prethodno nije uvjerila da tu radnju može učiniti bez opasnosti za druge sudionike u prometu, prilikom čega je teško ozlijeđeno dijete koje se kretalo uz rub kolnika.
S ciljem rasvjetljavanja prometne nesreće pozivamo sve građane svjedoke – očevice ili osobe koje imaju saznanja o ovoj prometnoj nesreći da se jave u Postaju prometne policije Karlovac na broj telefona 664-122 ili 192 ili da pristupe osobno u prostorije Postaje prometne policije Karlovac, Ulica dr. Vladka Mačeka 13, Karlovac”- poručuju iz policije.

Upravljao automobilom pod utjecajem alkohola od 2,39 g/kg
Policijski službenici su jučer u mjestu Ribnik utvrdili da osobnim automobilom karlovačkih registarskih oznaka pod utjecajem alkohola od 2,39 g/kg upravlja 49-godišnjak. Vozač je isključen iz prometa i smješten u posebnu prostoriju policije te će biti sankcioniran sukladno odredbama Zakona o sigurnosti prometa na cestama.