Aktualno OG sada Ogulin

Euro 2020. bez naših Ogulinaca – navijača

Još nam je u sjećanju Svjetsko nogometno prvenstvo u Rusiji 2018. godine i veliki uspjeh hrvatskih nogometaša. Naravno, uspješan put naših reprezentativaca kroz prvenstvo izazvao je pravi val odlazaka naših navijača u Rusiju. Tada je i OGportal  ispratio i popratio naše Ogulince – navijače koji su odlazili u Rusiju navijati za reprezentaciju.
I za EURO koji je upravo u tijeku spremali su se naši ogulinski navijači. Na vrijeme su, još prošle godine kupili ulaznice, odradili sve pripremna radnje koje je trebalo i nestrpljivo čekali termine utakmica. Ekipa koja nam se javila kupila je po četiri ulaznice za utakmicu Hrvatska – Češka te utakmicu Hrvatska – Škotska. No, na kraju, Euro 2020. ipak će proći bez naših Ogulinaca.
Naime, zbog strogih epidemioloških mjera u Škotskoj tj. Glasgowu naši Ogulinci ostaju, nažalost, doma. Bez obzira na 2 doze cjepiva ili preboljenu koronu, pravila u Škotskoj su rigorozna. Ulaskom u Škotsku propisana je obvezna karantena od 10 dana i 2 testa. Tu je i dodatni trošak navedenog, koji iznosi nemalih 1.200 funti.
“Ostaje nam nada kako će  reprezentacija proći u 2 krug i siguran odlazak barem na osminu finala, koja se igra u drugim gradovima domaćinima, gdje su epidemiološke mjere ipak normalnije” – kažu oni. Ako to uspije i reprezentaciji i našim navijačima, nadamo se i njihovim fotkama sa stadiona 🙂
Do tada evo foto sjećanje na slavne dane prvenstva u Rusiji, gdje je bio veći broj ogulinskih navijača.